Maros Palesch Rôzne

Hľadá sa osobnosť Petržalky

Bratislava - Petržalka. Petržalská samospráva už v týchto dňoch pripravuje najvýznamnejší projekt v roku „Dni Petržalky 2011“. Už tradične sa uskutoční počas júna a jeho súčasťou sú rôznorodé celospoločenské, kultúrne a športové akcie.

Významnou súčasťou 14.ročníka Dní Petržalky bude ocenenie „Osobnosť Petržalky 2011“. Už teraz môžu neziskové združenia, organizácie, verejné či vzdelávacie inštitúcie, občianske spolky, ale aj samotní Petržalčania nominovať osobnosti petržalského spoločenského a verejného života, ktoré si zaslúžia osobitné spoločenské ocenenie za ich výnimočnú prácu, celoživotný prínos, či výrazný ľudský čin.

Nominácie možno posielať písomne do 20. mája 2011 na Miestny úrad mestskej časti Bratislava – Petržalka, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava, oddelenie školstva, kultúry a športu. Návrh na Osobnosť Petržalky môžu navrhovatelia poslať aj elektronicky na: sona.kyselova@petrzalka.sk .

Návrh musí obsahovať meno a priezvisko navrhovanej osobnosti, jej kontaktné údaje (adresa, telefonický prípadne e-mailový kontakt) a krátku charakteristiku, v ktorej bude uvedené, v čom vidí navrhovateľ osobitný prínos navrhovanej osoby pre každodenný život v Petržalke, teda čím výnimočným sa pričinila o rozvoj mestskej časti. Navrhovateľ t.j. predkladateľ nesmie zabudnúť uviesť svoje úplné meno a kontaktné údaje (telefónne číslo resp. emailovú adresu).

Slávnostné verejné predstavenie petržalských osobností bude v sobotu 25. júna 2011 počas večerného hudobného Galaprogramu na Dostihovej dráhe v Starom háji.

Zdroj: MČ Bratislava – Petržalka, Mária Grebeňová-Laczová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM