Rôzne

Hľadá sa najmilšie zvieratko Bratislavy

Ak máte svojho domáceho miláčika, o ktorom si myslíte, že je najlepší a najkrajší, nebojte sa ho ukázať. Možno vyhrá súťaž o najmilšie a najexotickejšie zvieratko Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa najmilšie zvieratko Bratislavy
5
Galéria

Ak si myslíte, že práve ten váš domáci miláčik je najmilší a najkrajší, prihláste ho na FESTIVAL ZVIERAT. Uskutoční sa v jednom z bratislavských nákupných centier v sobotu 25. marca.

Ukážte svojho miláčika

Podujatie je určené pre všetkých, ktorí majú radi zvieratká a neboja sa to ukázať. „Ak máte doma akéhokoľvek domáceho miláčika (papagája, korytnačku, pavúka, prasiatko, hada, morča, psíka, mačičku alebo aj niečo exotickejšie), môžete ho priniesť so sebou a prihlásiť do sútaže o najmilšie a najexotickejšie zvieratko Bratislavy,“ informujú oraganizátori podujatia.

Registrácia súťažiacich prebieha na www.festivalzvierat.sk, alebo priamo na akcii 25. marca 2017 od 14:00 hod. v obchodnom centre Avion.

„Ak všetkým ukážete, čo váš miláčik dokáže a poviete nám, prečo ho máte radi, môžete vyhrať viacero zaujímavých cien. Medzi nimi aj darčeky od Bratislavskej zoologickej záhrady, alebo vstupy do Aquaparku Senec. Hlavnou cenou je víkendový pobyt v Hoteli Sobota v Poprade pre 2 osoby,“ lákajú organizátori akcie.

Počas FESTIVALU ZVIERAT môžete využiť aj poradenstvo veterinára a zabaviť sa so zaujímavou porotou. Jej predsedom bude Matúš Krnčok, akciu moderuje Richard Vrablec.

Festival zvierat
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM