Tlačové správy

Gurmánske leto odštartuje Lýdia Eckhardt, Vojto Artz a Andrej Bičan

Dvorná návrhárka slovenských hviezd spolu s profesionálnym šéfkuchárom či známym moderátorom a ich najobľúbenejšie lahôdky k tomu - Lýdiu Eckhardt, Vojta Artza a Andreja Bičana môžete naživo zažiť už 6.júna 2015 na otvorení Gurmánskeho leta.

Ilustračný obrázok k článku Gurmánske leto odštartuje Lýdia Eckhardt, Vojto Artz a Andrej Bičan
Zdroj: Dnes24.sk

Príďte aj vy ochutnať ich dobroty a vyhrať pritom zaujímavé ceny, napríklad poukážky na nákup tovaru, hodnotnú TV či auto Citroen na celý týždeň.

Čapované pivo aj kofola zadarmo, množstvo dobrôt od slovenských výrobcov a kulinárske umenie hviezd – na otvorení Gurmánskeho leta v METRO Ivanka pri Dunaji 6. júna o chutné akcie určite núdza nebude. Počas hlavného programu medzi 14.00 a 16.00 hod. pre vás svoje obľúbené jedlá navarí známy šéfkuchár Vojto Artz. Dôstojnými sparingpartnermi v kuchyni mu však iste budú módna ikona a známa milovníčka poctivej slovenskej kuchyne Lýdia Eckhardt a tiež obľúbený moderátor a zabávač Andrej Bičan.

Prispieť môžete aj k pokoreniu rekordu o najdlhší METROvý koláč. Napečte čo najdlhší kus podľa svojej obľúbenej receptúry a okrem okamžitej výhry a bonusových lístkov do tomboly vám bude odmenou aj dobrý pocit – ochutnávať sa bude nielen na mieste, ale poputuje aj k ľuďom v núdzi a seniorom.

Na svoje si v Ivanke pri Dunaji prídu naozaj všetci a to od skorého rána. Milé zvieratká z farmy, šašo, skákací hrad či skutočné hasičské auto s požiarnikmi pre najmenších, množstvo ochutnávok a súťaží o hodnotné ceny, no tiež bohatá tombola pre dospelých. V nej môžete získať nielen poukážky na nákup tovaru, hodnotnú TV alebo auto Citroen na celý týždeň.

Príďte otvoriť Gurmánske leto – METRO Ivanka sa 6.júna otvára pre všetkých.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM