Šport

Golf zadarmo? Počas dňa otvorených dverí si môžete obľúbený šport vyskúšať na ktoromkoľvek ihrisku

Lákajú vás greeny a zatiaľ ste nemali príležitosť zahrať si obľúbený šport mnohých celebrít? Teraz máte skvelú šancu!

Ilustračný obrázok k článku Golf zadarmo? Počas dňa otvorených dverí si môžete obľúbený šport vyskúšať na ktoromkoľvek ihrisku
5
Galéria
Zdroj: pixabay

Lákajú vás rozsiahle zelené lúky plné jamiek? Ak ste ešte nevyskúšali eleganciu golfového zápolenia, teraz máte jedinečnú príležitosť. Slovenská golfová asociácia (SKGA) sa rozhodla zorganizovať Deň otvorených dverí na golfe. Zahrať si tak môžete na jednom z mnohých ihrísk v okolí Bratislavy aj inde na Slovensku.

Nie je iba pre smotánku

Možno si ešte stále myslíte, že golf je športom, ktorý si môžu vychutnať iba snobi a zaplatiť členské v športovom klube je finančne nedostupná záležitosť. Tento mýtus vytvorili hlavne médiá, ktoré golf spájajú prevažne so smotánkou.

Podľa vyjadrení SKGA je však zelený šport v dnešnej dobe dostupný pre všetkých. Ročné členstvo v miestnom klube sa dá kúpiť už za 500 eur a nemusíte investovať ani do drahej golfovej výbavy. „Chceme ľuďom ukázať miesta, kde môžu golf hrať a dať im možnosť presvedčiť sa o jeho výnimočnosti na vlastnej koži,” uvádza v blogu na stránke hrajgolf.sk prezident Slovenskej golfovej asociácie Tomáš Stoklasa.

V sobotu 19. mája 2018 sa preto otvoria golfové ihriská každému záujemcovi o tento zelený šport.

„S potešením vás pozývame na Národný deň golfu. Príďte si s priateľmi, kolegami či rodinou zadarmo vyskúšať, čo táto krásna hra obnáša, na KTORÉKOĽVEK golfové ihrisko na Slovensku,“ pozývajú členovia SKGA na sociálnej sieti.

Zoznam ihrísk, kde si golf môžete zadarmo zahrať, nájdete TU. Počas dňa otvorených dverí majú šancu niečo získať aj tí, ktorí už golf hrajú. Ak na green 19. mája privedú svojho známeho – negolfistu, zasúťažia si o skvelý golfový zájazd do Turecka pre dve osoby. Podmienkou je, aby sa nováčik stal golfistom a registroval sa v niektorom golfovom klube do 31. augusta 2018.

Golf
5
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM