Rôzne

Nočný kráľ mieri do Bratislavy. Prinesie so sebou mrazivú atmosféru Game of Thrones

Obávaný nočný kráľ si z krajiny Siedmych kráľovstiev na malú chvíľu odskočí do nášho hlavného mesta.

Zdroj: YouTube.com

Do Bratislavy prichádza jedinečný festival VÚB Y-Con 2019. Počas víkendu 17. – 19. mája 2019 si užijete tri dni skvelého programu, v rámci ktorého sa môžete tešiť aj na špeciálneho hosťa. Nočný kráľ si z krajiny Siedmych kráľovstiev na malú chvíľu odskočí do nášho hlavného mesta.

Nočný kráľ v Bratislave

Slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdik alias nočný kráľ z Game of Thrones (Hra o tróny) bude špeciálnym hosťom festivalu cosplay, popkultúry a fanartu VÚB Y-Con. Fanúšikovia Game of Thrones sa samozrejme môžu tešiť na autogramiáda, ale aj panelovú diskusiu s hercom. Mrazivá atmosféra Game of Thrones zasiahne do všetkých súčastí festivalu. Tešiť sa môžete aj na kvízy, súťaže, prednášky a cosplay venovaný tejto tematike.

Okrem Furdíka prídu aj medzinárodní hostia Nana Kuronoma, Ori Cosplay International, Luce Cosplay, Hikari Green and Yuriko Seira.

Na festivale VÚB Y-Con 2019, ktorý prebieha súčasne s herným turnajom Orange Y-Games 2019 si užijete program plný filmovej, hernej, cosplay a technologickej zábavy. Tešiť sa môžete napríklad aj na uličku umelcov.

Viac o festivale a program nájdete TU.

17. – 19. máj 2019 / Refinery Gallery Bratislava / vstupenky od 9 eur

Zdroj: YouTube.com

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Nočný kráľ
4
Galéria
Zdroj: youtube
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM