Šport

Futsal: Slov-matic FOFO Bratislava porazil mestský rival Across Pinerola 1:5

V piatkovom šlágri 1. kola Slovenskej ligy vo futsale 2014/2015 prehral úradujúci majster Slov-matic FOFO Bratislava v repríze finále z minulej sezóny s mestským rivalom Acrossom Pinerola 1:5.

Ilustračný obrázok k článku Futsal: Slov-matic FOFO Bratislava porazil mestský rival Across Pinerola 1:5
Zdroj: TASR

Pre zverencov trénera Jána Janíka bol duel generálkou na vystúpenie v hlavnom kole UEFA Futsal Cupu, v ktorom sa Slov-matic predstaví od štvrtka do nedele v maďarskom Berettyóújfalu v konkurencii domáceho tímu MVFC, cyperského majstra APOELu Nikózia a nórskeho Vegakameratene.

Kouč Pineroly Branislav Škorec v rozhovore pre internetovú stránku futsalslovakia.sk hýril šťastím: „Ligu sme odštartovali víťazstvom, čo veľmi teší a proti súperovi ako je Slov-matic dvojnásobne. Hráči svojím odhodlaním, chcením a prístupom ukázali, ako sa má proti takému silnému mužstvu hrať, podali kvalitný výkon. V prvom polčase sme nepustili domácich do vedenia, čo bol prvý základ úspechu, a naopak sme strelili gól my, keď svoje kvality ukázal náš kapitán Šporánek. Druhý polčas sa pre nás začal veľmi dobre, najskôr Marušinec trafil šibenicu, o pár minút neskôr z rohu trafil opäť Šporánek a na 4:0 pridal debutant Jurkemik. Od tohto momentu hral súper powerplay, v ktorej si vytvoril niekoľko šancí, ktoré vychytal Repa a v niektorých prípadoch pri nás stálo aj šťastie. Nesmieme však zaspať na vavrínoch, pretože liga nie je iba o jednom vydarenom zápase. Tento rok bude súťaž kvalitnejšia, Gurmáni určite oživia svojou kvalitou, posilnila sa Nitra a Prešov,“ uviedol Škorec.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM