Samospráva

Ftáčnik Nesrovnalovi, Nesrovnal Ftáčnikovi

Dvaja rivali v boji o post primátora hlavného mesta Milan Ftáčnik a Ivo Nesrovnal sa stretli na mieste, kam každú sobotu mieria stovky Bratislavčanov - na trhovisku Miletičová. Kto by ale čakal tvrdú konfrontáciu, ostal by sklamaný.

Ilustračný obrázok k článku Ftáčnik Nesrovnalovi, Nesrovnal Ftáčnikovi
Zdroj: Dnes24.sk

Obaja politici na „Miletičku“ vyrazili zbierať podpisy pod svoju kandidatúru. Úradujúci primátor Milan Ftáčnik napriek podpore strany Smer-SD kandiduje ako nezávislý, rovnako ako Ivo Nesrovnal. Ten v polovici mája oznámil odchod z SDKÚ-DS, ktorej poslaneckému klubu v mestskom zastupiteľstve predsedal.

Rivali si však na trhovisku neskočili do vlasov. Práve naopak. „V duchu fair play sme si navzájom podpísali petičné hárky. Rozhodnutie je už na Vás 15. novembra,“ komentoval stretnutie na svojom facebookovom profile Milan Ftáčnik.

Okrem M. Ftáčnika a I. Nesrovnala sa o priazeň voličov budú v novembrových voľbách uchádzať aj Milan Kňažko (s podporou KDH), predseda OZ Nie ropovodu Miroslav Dragun a kandidátka Siete Tatiana Kratochvílová, ktorú zrejme napokon podporí aj SDKÚ-DS, Most-Híd a SaS.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM