KAW Rôzne

Frajerku môžete zaujať aj inak ako novým fárom. Vymyslite zaujímavý plán na rande!

Prechádzanie sa po uliciach centra mesta, ktoré je preplnené turistami, už nie je "in". Prekvapte priateľa či priateľku a vymyslite originálne miesto na schôdzku.

Ilustračný obrázok k článku Frajerku môžete zaujať aj inak ako novým fárom. Vymyslite zaujímavý plán na rande!
10
Galéria
Zdroj: pixabay

Bližšie k nebu

Pozerať sa so svojou polovičkou do diaľky (a nemyslíme tým vašu spoločnú svetlú budúcnosť) je neskutočne romantickým zážitkom. Z viacerých rozhľadní v okolí hlavného mesta sa môžete spoločne kochať krásnym výhľadom a ak vám bude priať počasie, dovidíte až za hranice Slovenska. Takéto rande si môžete užiť počas celého roka. Niektoré z rozhľadní sú prístupné autom, na iné sa musíte dostať po vlastných. Trocha námahy pri ceste hore, kam budete kráčať ruka v ruke, určite za nádherný výhľad stojí.

Prichystajte opekačku

Stačí deň vopred nakúpiť špekáčiky a iné dobroty, popremýšľať nad najvhodnejším miestom na opekanie a spokojnosť vašej polovičky bude zaručená. V okolí Bratislavy môžno nájsť stovky povolených ohnísk. K niektorým sa dá dostať autom a MHD, iné sú schované hlbšie v lesoch a ponúknu dvojici príjemné súkromie. Rozložiť oheň len tak na romanticky vyzerajúcej čistinke v lese neodporúčame. Mohli by ste za to zaplatiť pokutu rovnajúcu sa sume luxusného obedu niekde v nóbl reštaurácii.

Vhodné miesta na opekačku nemusíte prácne hľadať. Inšpirujte sa TU.

Piknikujte!

V katalógoch všetkých obchodných domov sa práve teraz objavujú piknikové deky najrôznejších farieb. Čo sa dá na takejto deke schovanej v príjemnom zákutí niekde pri vode robiť, vám určite nemusíme našepkávať. O romantiku bude postarané, ak si do prúteného košíka nabalíte niečo dobré pod zub a možno aj fľašu kvalitného perlivého moku.

Niekoľko tipov na piknik v Bratislave a okolí nájdete TU.

Dajte si večeru na vlnách Dunaja

Čo môže byť počas príjemných teplých jarných dní lepšie ako sedieť pod holým nebom priamo na vode a vychutnávať si spolu s milovanou osobou obľúbený nápoj alebo dobré jedlo. V Bratislave je niekoľko reštaurácií a krčmičiek priamo na lodi. Potešia vás originálnou atmosférou a blízkosťou prírody.

Odvezte sa spolu lanovkou

Ak máte už dosť fádnych prechádzok z Koliby na Železnú studničku a naspäť, spestrite si spoločný výlet jazdou na lanovke. Môžete sa ňou voziť po celý rok. Ak sa do Malých Karpát vyberiete na bicykli, nemalo by to byť prekážkou. Vášho dvojkolesového tátoša vám bez problémov naložia a vy si ušetrite sily na ďalšie cesty. Ak má vaša polovička strach z výšok, nevadí. Máte aspoň istotu, že vás bude pevne držať za ruku počas celej 12-minútovej jazdy.

Rozhľadne v okolí Bratislavy
10
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM