Rôzne

Foto: Výstavba projektu Einpark je v plnom prúde

Výstavba polyfunkčného centra, súčasťou ktorého bude administratívna budova a 18-poschodový vežiak s bytmi, sa začala vlani na jar. Pozrite sa, ako práce pokračujú.

Ilustračný obrázok k článku Foto: Výstavba projektu Einpark je v plnom prúde
8
Galéria

Na dlhé roky voľnom pozemku pri Einsteinovej ulici v Petržalke, oproti výstavisku Incheba, v súčasnosti vyrastá projekt Einpark. Naposledy sme vás o ňom informovali minulý rok v októbri. Odvtedy sa však stavenisko výrazne zmenilo. Momentálne sa pracuje na základovej doske a podzemných podlažiach.

Kancelárie aj byty

Einpark pozostáva zo 7-podlažnej administratívnej budovy v tvare písmena L, ktorá bude tvoriť akúsi bariéru medzi rušnou ulicou a 18-podlažným vežiakom so 110 bytmi. Projekt počíta aj s dvojpodlažnou podzemnou garážou so 449 parkovacími miestami.

Za projektom stojí developer Corwin Capital a. s., ktorý v rámci rezidenčnej časti Einparku ponúka vysoko kvalitné bývanie kombinujúce kvalitné materiálové prevedenie, premyslené dispozície a výbornú dostupnosť do všetkých mestských častí Bratislavy. Dokončenie celého komplexu je naplánované na leto 2019.

Výstava na plote

Ak sa v týchto dňoch náhodou ocitnete v blízkosti budúceho Einparku, vašu pozornosť zaujme nielen samotná výstavba, ale aj fotografie umiestnené priamo na plote staveniska. Tie sú súčasťou výstavy Petržalka story od fotografa Martina Kleibla.

Autor na fotografiách vyobrazuje starú Petržalku a jej rozvoj v minulých desaťročiach. Malú „ochutnávku“ z tejto originálnej výstavy si môžete pozrieť v galérii pod článkom.

Výstava fotografií Petržalka story
8
Galéria
Výstavba projektu Einpark (apríl 2018)
8
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM