Rôzne

FOTO: Ples v opere - nádherné róby aj poriadne módne prešľapy

Dámy na plese v opere priam žiarili. Krásnou róbou vynikala moderátorka večera Božidara Turzonovová, režisérke plesu sa zas podarilo módne faux pas.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ples v opere - nádherné róby aj poriadne módne prešľapy
32
Galéria
Zdroj: Ples v opere

Medzi hosťami Plesu v opere boli desiatky známych osobností z oblasti vedy, hospodárstva, politiky, školstva, športu a kultúry. Dámy sa ukázali v nádherných róbach, páni zas v elegantných oblekoch.

Hviezda večera

Každá žena chce byť počas plesového večera krásna, nie každej to však vyjde na sto percent. Medzi najkrajšie oblečené dámy tento rok nesporne patrila prvá dáma slovenského herectva – Božidara Turzonovová, ktorá slávnostnú akciu moderovala. Jej žiarivo biela róba sa nedala prehliadnuť.

Páni sa šatami netrápia

„Ples v opere je pre mňa niečo netradičné, to nezažívam každý deň. Dnes mám toto elegantné oblečenie na sebe druhýkrát, prvýkrát to bolo pred siedmimi rokmi, keď sa nám narodila dcérka. Odvtedy nebol čas, boli sme vždy niekde rozbehaní, takže som veľmi rád, že sme sa dostali na Ples v opere,“ povedal úspešný tenista Dominik Hrbatý.

„Manželka si zaslúži minimálne raz za rok krásne šaty a pocit noblesy, a hlavne že sme konečne na plese spolu, kde nie som v pozícii moderátora. Lebo plesová sezóna je pre nás veľké vyťaženie, pre mňa aj pre mojich kolegov moderátorov. Bavíme sa dobre, teším sa aj z toho, že na parkete sa neodohráva niečo, čo sa na niečo tvári, ale naozajstná zábava. Teší ma veľmi intenzívny charitatívny rozmer akcie s celkom konkrétnym adresátom,“ dodal známy moderátor Marcel Forgáč.

Kombinézu za smoking na Plese v opere vymenil motocyklový reprezentant Ivan Jakeš. „Nie som plesový typ, ale obliecť si smoking je v mojom prípade oveľa jednoduchšie, ako obliekať sa do motorkárskeho výstroja. Cítim sa veľmi dobre, ešte som tu nebol. Nepoznám všetkých hostí, ale tých dôležitých pre mňa áno,“ doplnil.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM