Rôzne

FOTO: Petržalská tržnica otvorila svoje brány. Ponúka priestor na nákupy aj susedské stretnutia

Zákazníci modernej tržnice budú môcť nakúpiť vo farmárskych obchodoch, stánkoch, predajniach regionálnych dodávateľov aj v supermarkete KRAJ.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Petržalská tržnica otvorila svoje brány. Ponúka priestor na nákupy aj susedské stretnutia
25
Galéria

Od dnes (6. apríla) môžu nielen Petržalčania nakúpiť v novej tržnici na Bratskej ulici v priestoroch, ktoré roky poznali ako supermarket TERNO. Budova prešla rekonštrukciou a moderne vynovené priestory ponúkajú na dvoch podlažiach 4 931 metrov štvorcových predajnej plochy.

Čerstvé a chutné potraviny

V trhovej zóne Petržalskej tržnice nájdete 16 stánkov so sezónnou zeleninou, strukovinami a bylinkami. Čerstvý tovar ponúkne tiež 12 špeciálnych predajní a 6 gastro prevádzok. Návštevníkom budú k dispozícii aj 4 prevádzky so službami a supermarket KRAJ. V dňoch, keď bude priaznivé počasie, ožije aj plocha pred tržnicou a budeme môcť nakúpiť v exteriérových stánkoch.

Okrem farmárskych obchodov a výrobkov od slovenských dodávateľov poteší zákazníkov aj to najlepšie zo svetových regiónov – napríklad pestrá ponuka originálnych šuniek, syrov či nakladaných olív z Talianska. Zóna občerstvenia ponúkne slovenskú klasiku, moderný street food či domáce palacinky.

Služby aj detský kútik

V novej tržnici budú môcť zákazníci využívať aj rôzne služby – napríklad kvetinárstvo či nechtové štúdio. Nájdu tu tiež 101 drogériu, Petržalskú lekáreň, potreby pre domácich miláčikov či antikvariát. Súčasťou Petržalskej tržnice je aj detský kútik Sasanka, ktorý pre najmenších pripravuje aj tvorivé dielničky či divadielko.

V novom modernom koncepte supermarketu s názvom KRAJ zákazníci urobia bežný rodinný nákup a nájdu v ňom aj výrobky od regionálnych dodávateľov.

Parkovisko pri Petržalskej tržnice má kapacitu 139 miest a malo by postačovať potrebám zákazníkov. Tržnica bude otvorená každý deň v čase od 7:00 do 21:00 hod.

Nakúpiť v Petržalskej tržnicu budete môcť už v piatok. O deň neskôr – v sobotu 7. apríla od 8:00 do 18:00 hod. Petržalská tržnica privíta všetkých zákazníkov pestrým rodinným programom.

Petržalská tržnica - otvorenie
25
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM