Rôzne

FOTO: Na Kolibe postavia nové vily. Bývanie v nich podľa vlastných predstáv

Na bratislavskej Kolibe štartuje ďalší nový projekt, ktorý plánuje výstavbu troch vilových domov s takmer 50 bytmi a apartmánmi.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Na Kolibe postavia nové vily. Bývanie v nich podľa vlastných predstáv
8
Galéria
Zdroj: ITB Development

Nový projekt s názvom Gansberg Koliba vyrastie na rohu Strážnej a Jeséniovej ulice. Developerom projektu je spoločnosť ITB Development, ktorá momentálne spúšťa predaj necelej päťdesiatky bytov a apartmánov.

Byt podľa seba

Začiatok výstavby je plánovaný na druhý štvrťrok budúceho roku. Vilové domy budú mať zhodne štyri podlažia, z ktorých vrchné bude ustúpené, a jedno až dve podzemné podlažia. V každom dome bude 16 respektíve 17 bytov.

Developer ponúka kupujúcim možnosť prispôsobiť si budúci byt podľa vlastných predstáv.

Okrem posúvania priečok majú budúci majitelia možnosť ovplyvniť aj výsledný počet izieb, otvorenie či uzatvorenie kuchyne alebo umiestnenie kúpeľne. Môžu si taktiež zvoliť materiál použitý na balkóne či typ zábradlia.

Vznikne aj relaxačná zóna

Na pozemku plánuje developer postaviť aj detské ihrisko a relaxačnú zónu s lavičkami. Obyvatelia budú mať k dispozícii 68 parkovacích miest v podzemných garážach a 18 státí na pozemku. Pre lepší komfort, dostupnosť a pohyb v lokalite plánuje spoločnosť ITB rozšíriť cestu a križovatku na Hlavnej, Jeséniovej a Strážnej ulici, vybudovať chodník a novú trolejbusovú zastávku.

Ceny bytov sa pohybujú od takmer 2 700 do viac ako 3 200 eur za meter štvorcový v nadštandardnom vybavení. Voľné byty stoja od približne 99-tisíc do takmer 700-tisíc eur.

Projekt Gansberg na Kolibe
8
Galéria
Zdroj: ITB Development
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM