Rôzne

FOTO: Gurmáni si cez víkend prišli na svoje

Gurmán Fest Bratislava bol pre všetkých, ktorí majú radi pôžitok z jedla, nápojov, dbajú na kvalitné suroviny a chcú sa o gurmánstve dozvedieť viac.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Gurmáni si cez víkend prišli na svoje
Foto: t s / Zdroj: Dnes24.sk

Varenie na živo, škola varenia či najrôznejšie chuťovky aj v podobe zaujímavého programu. V parku dostihového závodiska v Petržalke sa tento víkend predstavilo 21 reštaurácií a 59 šéfkuchárov zo siedmich krajín.

Vegáni, vegetariáni, streetfoodisti, fajnšmekeri prémiovej reštaurácie aj odborníci na kvalitné farmárske výrobky si opäť prišli na svoje. Na tohtoročnom Gurmán Feste už tradične na dostihovom závodisku, predstavili svoje kulinárske umenie rôzne známe reštaurácie i obľúbení šéfkuchári.

Na hlavnom pódiu sa počas troch dní priamo pred divákmi predviedli televízni kuchári Braňo Križan, Imre Bindics a Marcel Ihnačák. Svoje umenie predstavili aj najlepší Zlatými vidličkami ocenení kuchári Igor Čehy, Tomáš Zapletal, Michal Škorec, Zolo Baláž a iní.

Na svoje si prišli nielen gurmáni ale aj futbaloví fanúšikovia, ktorí si mohli zápas vychutnať pri dobrom jedle a na veľkom plátne priamo na závodisku.

Atmosféru voňavého víkendu si prezrite v našej fotogalérii.

Gurman Fest Bratislava
10
Galéria
Foto: t s / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM