Ľubomír Hudačko Krimi

FOTO bankového lupiča, čo si v Bratislave odniesol hotový majland: Ak ho spoznávate, kontaktujte políciu

Na bratislavskej Záhradníckej ulici lúpil v banke, polícia zverejnila fotodokumentáciu so žiadosťou o pomoc pri pátraní. V čase prepadu boli v pobočke tri zamestnankyne, lupič ich zamkol v miestnosti a ušiel. Odniesol si vyše 33 000 eur a viac ako 110 000 českých korún.

Ilustračný obrázok k článku FOTO bankového lupiča, čo si v Bratislave odniesol hotový majland: Ak ho spoznávate, kontaktujte políciu
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia stále pátra po mužovi, ktorý 27. júna lúpil v banke na Záhradníckej ulici v Bratislave a zverejnili aj fotografie z prepadu. Páchateľ vošiel do pobočky o 16:45.

„Oblečené mal čierne trojštvrťové nohavice, čiernu športovú bundu s kapucňou a obuté mal sivé tenisky s bielou podrážkou. Na hlave mal sivozelenú šiltovku, maskoval sa bielou šatkou. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158,“ poveda bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa hovorcu ušiel po nadjazde na Bajkalskej ulici smerom na Trenčiansku. Ako ďalej uviedol, muž mal 30 až 40 rokov, vysoký bol 180 až 185 cm, vyšportovanej postavy, mal krátke svetlé vlasy.

FOTO z lúpeže v Bratislave: Spoznávate bankového zlodeja?
2
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM