Rôzne Samospráva

Fitness centrum v Rači rozšíria o ďalšiu budovu. Zacvičia si v nej seniori i deti

V populárnom fitness centre na Tbiliskej ulici si budú môcť v budúcnosti zacvičiť aj seniori a deti. Majiteľ plánuje k súčasnej budove pristaviť nový 4-podlažný objekt.

Ilustračný obrázok k článku Fitness centrum v Rači rozšíria o ďalšiu budovu. Zacvičia si v nej seniori i deti
3
Galéria
Zdroj: Fitcentrum W.M. Rača

Súčasné Fitcentrum W. M. na Tbiliskej ulici v Rači patrí k špičkovým fitness prevádzkam v hlavnom meste. Navštevujú ho dokonca aj niektoré známe tváre zo spoločenského či politického života. Aby sa fitness centrum stalo ešte obľúbenejším a vhodným pre všetky vekové skupiny, chystá jeho majiteľ veľké zmeny.

Nová budova

Na februárovom zastupiteľstve račianski poslanci jednohlasne schválili odpredaj doteraz prenajatého pozemku, vďaka čomu môže majiteľ rozšíriť svoje fitcentrum o ďalšiu budovu. V nej by mali podľa informácií mestskej časti Rača dostať priestor skupiny, ktoré v súčasnom fitness centre svoje miesto nemajú. Ide predovšetkým o seniorov a deti.

Podľa predloženého projektu chce majiteľ postaviť 4-podlažnú budovu. Na prvom poschodí plánuje vybudovať krytú multifunkčnú halu na bedminton, futsal, volejbal a taktiež na skupinové športy pre seniorov a deti.

Priestory pre seniorov aj deti

„Druhé poschodie bude určené predovšetkým seniorom a bude vybavené špeciálnymi strojmi a vhodným zariadením práve pre túto skupinu, pričom seniorom budú v prípade potreby k dispozícii aj odborní tréneri,“ informuje Rača na webovej stránke.

Tretie poschodie bude patriť zase deťom a majiteľ ho plánuje rozdeliť na dve časti – jednu pre deti do 6 rokov a druhú pre deti od 7 do 12 rokov. K dispozícii tam budú preliezačky, plochy na hranie a pre staršie deti špecializované stroje na cvičenie.

Na najvyššom poschodí majú vzniknúť ubytovacie kapacity pre trénerov, asistentov či zamestnancov fitness centra. Problém nebude ani s parkovaním. Pod budovou je totiž naplánované podzemné parkovisko. Obe budovy, súčasná aj novopostavená, budú po dokončení prepojené chodbou.

Fitcentrum W. M. Rača
3
Galéria
Zdroj: Fitcentrum W.M. Rača
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM