Kultúra

Fiesta Latina opäť roztancuje Ružinov. Prídu aj temperamentné tanečnice z Lúčnice

Dom kultúry Ružinov rozozvučia 7. októbra latinsko-americké rytmy. Predstaví sa tu totiž Miguel Méndez so svojimi priateľmi v projekte Re-Union VI.

Ilustračný obrázok k článku Fiesta Latina opäť roztancuje Ružinov. Prídu aj temperamentné tanečnice z Lúčnice
4
Galéria
Zdroj: Facebook

Dom kultúry Ružinov rozozvučia 7. októbra 2016 od 19:00 hod. latinsko-americké rytmy. Predstaví sa tu temperamentný Miguel Méndez so svojimi priateľmi v projekte Re-Union VI.

Temperamentné tance aj bubnová šou

Hlavným cieľom podujatia, ktorého partnerom sú mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov, a.s., je priblíženie a šírenie kultúry Latinskej Ameriky na Slovensku a to pri príležitosti 31. výročia propagácie tohto kontinentu v našej krajine. Počas večera sa predstavia viaceré organizácie zaoberajúce sa problémami rasovej intolerancie.

Organizátorom je Latino Culture Project Miguela Méndeza.

Počas večera sa predstaví Tanečná skupina Hula Tropical, skupina mexických tancov Danky Paštekovej, folkórny súbor z Nikaraguy a najmä Latino Flash Migueala Méndeza. Hosťom večera budú tanečníci folklórneho súboru Lúčnica. O hudobnú stránku sa postarajú DJ Gee, DJ Mulato a bubnová show Maribondo. Kultúrny program začne o 21:00 hod. a tancovať sa bude do skorých ranných hodín.

Čítajte aj: Prvý októbrový týždeň sa muži zabavia na Oktoberfeste, ženy rozkvitnú na Interbeauty

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM