Správy

Fekálny fantóm dostal podmienku. Je takýto trest dostačujúci?

Fitnestréner Dušan Seliga, ktorého hlavné mesto pozná ako fekálneho fantóma, pozná svoj trest.

Ilustračný obrázok k článku Fekálny fantóm dostal podmienku. Je takýto trest dostačujúci?
Zdroj: Facebook

Dušan Seliga, ktorý pred časom pôsobil ako fitneskouč celebrít je právoplatne odsúdený a už jedenásť dní na slobode. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

Seliga, ktorý na šesť ženských obetí lial moč a potieral ich fekáliami, si na súde vypočul verdikt. Tým je podmienečný trest a nutnosť sa ísť liečiť. Má totiž nariadenú psychiatricko-sexuologickú liečbu, pričom si odborníci myslia, že by mohlo ísť o deviáciu, ktorá by sa ale mohla dať úplne potlačiť.

PREČÍTAJTE SI: Pozor na špinavé ruky! Žltačka u nás skolila stovky dospelých i detí

Vzdal sa práva odporovať rozsudku

Odsúdeného usvedčili kamerové záznamy i trojica obetí, ktoré ho identifikovali, príslušné orgány rozhodli, že musí zostať vo väzbe. Po polroku je však na slobode. Rozhodol o tom sudca koncom augusta na neverejnom pojednávaní.

„Prokurátor, obvinený aj jeho obhajca sa výslovne vzdali práva podať odpor voči rozsudku, ktorým sa tým stal právoplatným," cituje web Tv.noviny.sk hovorcu bratislavských súdov Pavla Adamčiaka.

To však nie je všetko. Seliga by sa už o niekoľko dní mal na súd dostaviť aj v inej záležitosti – pre nebezpečné vyhrážanie a obmedzovanie osobnej slobody. Podľa TV Markíza ale momentálne nie je zastihnuteľný, povráva sa, že odišiel do Tatier.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM