KAW Šport

Farebnému šialenstvu podľahli stovky ľudí

V bratislavskej Petržalke dnes padal farebný dážď. Žltá, ružová, tyrkysová, červená a ďalšie odtiene výrazných farieb si bežci sypali na hlavu ešte pred štartom.

Ilustračný obrázok k článku Farebnému šialenstvu podľahli stovky ľudí
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Mestská časť Bratislava Petržalka a agentúra Be Cool na dnešný deň zorganizovali prvý ročník najbláznivejšieho a najfarebnejšieho behu na Slovensku s príznačným názvom „CRAZY COLORS“.

Na päť kilometrov dlhej trati so štyrmi farebnými zónami na bežcov čakal pestrý práškový kúpeľ. Niektorí si ústa zakrývali šatkami, iní sa úplne oddali pestrej zmesi farieb.

Farebná sprcha

„Najviac som sa obávala toho, že sa práškovej farby nadýcham, ale ubezpečili ma, že je to neškodná potravinárska farba, s ktorej sa maximálne rozkašlem,“ hovorí bežkyňa Jana, ktorá je priaznivcom všetkého, čo sa vymyká z bežného stereotypu. Všetci jej podobní bežci bez ohľadu na vek a kondíciu si dnes pri petržalskej dostihovej dráhe prišli na svoje.

Okrem balíčka so štartovacím číslom a bielym tričkom dostali aj celú škálu práškových farieb.

Fantázii pri úprave svojho športovo uleteného vzhľadu sa medze nekládli a tak na štarte stáli farbou obsypané postavy, v ktorých by ste nespoznali ani vlastného suseda.

Ak ste nestihli bratislavský beh, farebné bláznovstvo si môžete užiť ešte 20. augusta 2016 v Poprade a 11. septembra 2016 v metropole východu v Košiciach.

Čítajte aj: Adrenalínové zážitky aj pohodový relax. Všetko nájdete na Kolibe

Crazy colors Petržalka
1
Galéria
Crazy colors Petržalka
12
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM