Andrea Mesarčíková Rôzne

Fanúšikovia si pozrú súboj s N. Zélandom na veľkoplošnej obrazovke

Futbaloví fanúšikovia budú mať dnes po prvý raz možnosť na veľkoplošnej obrazovke sledovať futbalový zápas Slovenska proti Novému Zélandu na námestí v Eurovei v Bratislave v rámci Kia Fan Festu.

Jeho začiatok je o 13.30 h nášho času, program na námestí sa začína už od 13.00 h.
Na LED obrazovke s plochou 45 m2 diváci môžu sledovať zápasy našej futbalovej reprezentácie aj 20. júna proti Paraguaju a 24. júna popoludní proti Taliansku.
V dňoch, počas ktorých tím SR nehrá zápasy, bude ponúkať návštevníkom podujatia sledovanie najatraktívnejšieho prenosu dňa na základe programovej ponuky Slovenskej televízie.
Partneri projektu nevylučujú ani možnosť predĺžiť prevádzku až do finále, ktoré je naplánované na nedeľu 11. júla, a to bez ohľadu na to, či SR postúpi zo základnej skupiny.
Vstup pre fanúšikov bude bezplatný. Počas zápasov slovenského mužstva bude bohatý sprievodný – najmä hudobný – program.
Na vytvorení oficiálnej fanúšikovskej zóny Kia Fan Fest Bratislava 2010 na novom námestí v Eurovei sa podieľali samospráva hlavného mesta, spoločnosť Ballymore Group a spoločnosť Kia Motors Sales Slovensko, ktorá je platinovým partnerom slovenskej futbalovej reprezentácie a oficiálnym partnerom FIFA 2010.
TASR o tom informovala hovorkyňa bratislavského magistrátu Eva Chudinová.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM