Michaela Katonová Krimi

Fantóm opäť útočil. Za bieleho dňa napadol štyri ženy

Nie je to dávno, čo policajti zadržali myzofila, ktorý mesiace naháňal strach Bratislavčankám, a scenár sa opakuje. Neznámy páchateľ dnes zaútočil až štyrikrát. Polícia v tejto súvislosti prosí verejnosť o pomoc pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Fantóm opäť útočil. Za bieleho dňa napadol štyri ženy
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Neznámy muž dnes v Bratislave opäť útočil na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Prvý prípad sa stal krátko po 11.00 h na zastávke MHD na Vazovovej ulici. Druhý na zastávke MHD Zochova krátko po 14.00 h. K ďalšiemu útoku došlo okolo 15.15 h na zastávke MHD OC Retro na Nevädzovej ulici. Posledný prípad nahlásili približne o 15.45 h. K incidentu došlo pri zadnom vchode kostola na Blumentálskej u­lici.

Vo všetkých prípadoch uviedli ženy podľa Mihalíkovej rovnaký popis osoby. Muž je vysoký 180 centimetrov, strednej postavy, v dvoch prípadoch mal na hlave čiernu šiltovku, oblečené mal modré rifle a bundu.

„Po dosiaľ neznámej osobe naďalej intenzívne pátrame. Vyzývame svedkov a verejnosť na spoluprácu,“ povedala Mihalíková. Políciu treba kontaktovať bezodkladne na čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Prečítajte si tiež: Fekálny fantóm znova útočí. Ako sa pred ním brániť?

Mihalíková osobitne vyzýva svedkov, ktorí približne o 11.00 h spozorovali na rohu ulíc Vazovova – Blumentálska odstavené osobné auto neznámeho typu, ktoré malo zapnuté výstražné svetlá, aby kontaktovali políciu. Polícii by sa podľa Mihalíkovej mali ozvať aj vodiči áut, ktorí okolo 11.00 h prechádzali cez Vazovovu a Blumentálsku ulicu a majú vo vozidlách nainštalované kamery, ktoré by mohli zaznamenať dianie na ulici.

„Opätovne apelujeme na ženy, ktoré sa stali obeťou uvedeného konania, aby nás ihneď po čine informovali. Včasné oznámenie polícii zvýši možnosť následného vypátrania páchateľa a objasnenia skutku,“ dodala.

Prečítajte si tiež: Ďalší nechutný útok v uliciach Bratislavy!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM