Ľubomír Hudačko Samospráva

Exstarosta Devínskej Novej Vsi: Vladimír Mráz zvažuje opätovnú kandidatúru!

Na post starostu v bratislavskej Devínskej Novej Vsi by sa po novembrových komunálnych voľbách mohol vrátiť dlhoročný starosta tejto mestskej časti Vladimír Mráz. Potvrdil, že zvažuje kandidatúru.

Ilustračný obrázok k článku Exstarosta Devínskej Novej Vsi: Vladimír Mráz zvažuje opätovnú kandidatúru!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Ešte som sa úplne nerozhodol, no rozmýšľam o tom,“ uviedol Mráz, ktorý bol starostom Devínskej Novej Vsi v rokoch 1994 – 2010. V prípade kandidatúry by Mráz kandidoval ako nezávislý a nebude chcieť hovoriť ani tak o prioritách svojho volebného programu, ale skôr o komplexe problémov, ktoré je potrebné v Devínskej Novej Vsi riešiť. „Je minimálne deväť oblastí, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť, či už je to doprava, verejný poriadok, životné prostredie a podobne,“ povedal.

Za svoju výhodu považuje práve skúsenosť s prácou starostu a dokonalú znalosť prostredia. „Poznám v Devínskej Novej Vsi každú ulicu, každý kanál, každý dom i to, komu patrí to či ono steblo trávy,“ povedal Mráz. O tom, či naozaj bude kandidovať, sa verejnosť podľa Mrázových slov presvedčí až po odovzdaní kandidačných listín – 21. septembra.

Kandidovať v novembrových voľbách mieni aj súčasný starosta Devínskej Novej Vsi Milan Jambor, hovorí sa aj o kandidatúre poslancov miestneho zastupiteľstva Vladislava Hečka (SDKÚ-DS, SaS), Petra Rajkoviča (KDH, Smer-SD) a Rastislava Tešoviča (nezávislý).

Komunálne voľby sa uskutočnia v sobotu 15. novembra.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM