Nina Táborská Rôzne

Expert na leadership zavíta do Bratislavy. Gordon Curphy predstaví svoj "raketový model"

Gordon Curphy, expert na oblasť leadershipu a tímov, príde 20. novembra do Bratislavy. Prvýkrát v regióne strednej a východnej Európy predstaví svoj "raketový model" na budovanie výkonných tímov, ktorý využíva nielen americká armáda, ale aj mnoho spoločností Fortune 500.

Ilustračný obrázok k článku Expert na leadership zavíta do Bratislavy. Gordon Curphy predstaví svoj "raketový model"
Zdroj: TASR

Model poskytuje základné nástroje nielen na tvorbu efektívnych tímov, ale aj ich diagnostiku, riešenie konfliktov a maximalizovanie výkonu.

„Ostatné modely veria, že výsledky prídu so zlepšením tímovej dôvery a komunikácie. Tímy existujú preto, aby niečo urobili a tento model poskytuje lídrom určitú mapu, ako tieto ciele dosiahnuť,“ vysvetlil Curphy.

„Naviac skúma kontext čiže súvislosť, v ktorom tím pôsobí – kľúčoví zákazníci, konkurenti, dodávatelia, geografická poloha a rozptýlenosť členov tímu, trhové podmienky. Tento má hlboký vplyv na to, čo budú tímy schopné dosiahnuť, ako budú pracovať, aké zdroje budú potrebovať,“ dodal Curphy.

Gordon Curphy, absolvent US Air Force Academy, pôsobil v americkej armáde na viacerých vedúcich pozíciách. Od roku 2002 vedie spoločnosť Curphy Consulting Corporation a pôsobí ako konzultant pre rôzne spoločnosti. Počas svojej kariéry sa zúčastnil na budovaní start-upov, transformáciách, reštrukturali­záciách, ako aj ďalších rozsiahlych organizačných projektoch.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM