Šport Tlačové správy

Ebajkeri sa stretnú na 1. Slovenskom zraze. Zažite svet elektrobicyklov aj vy!

Minulý nultý ročník mal veľký úspech, organizátori sa preto rozhodli naň nadviazať. Vydať sa môžete tento rok náročnými i jednoduchšími trasami, a ak e-bajk nemáte, radi vám ho požičajú.

Ilustračný obrázok k článku Ebajkeri sa stretnú na 1. Slovenskom zraze. Zažite svet elektrobicyklov aj vy!
Zdroj: Ebajk.sk

Zázemie 1. ebajk zrazu poskytne amfiteáter v bratislavskej Rači, čo je de facto jeden zo vstupov na cyklocesty a traily do Malých Karpát. Celý priestor bude slúžiť bajkerom, ebajkerom, rodinným príslušníkom a okoloidúcim.

Prvý slovenský zraz ebajkerov organizuje Občianske združenie e-DNA, konať sa bude 13. mája 2017 od 10:00 hod.

Svet elektrobicyklov

Na podujatie prisľúbili účasť obchodní partneri – výrobcovia prestížnych značiek elektrobicyklov, komponentov, športovej výživy. Podporiť elektrocyklistiku ako súťažný šport prídu členovia športového oddielu ebajk racing. Pre účastníkov zrazu budú pripravené aj stánky so športovým oblečením a doplnkami s výraznou akciovou cenou pre ebajk zraz a malé workshopy o elektrocyklistike a servise. Pre registrovaných návštevníkov nebude chýbať občerstvenie.

Ebajk Guide

Lahôdkou budú organizované výjazdy s ebajk vodcami. Vodcovia povodia skupinky ebajkerov po náročnejších alebo menej náročných trailoch Malých Karpát a pomôžu tak získať nové nápady na trasy. Ďalším nie menej dôležitým faktorom je naučiť nových elektrocyklistov zvýšiť veľký outdoorový potenciál ebajku v horskom teréne. Pre fanúšikov, ktorí zatiaľ elektrobicykel nevlastnia bude na mieste požičovňa ebajkov.

Elektromobilita v krvi

Občianske združenie e-DNA, ktorej hlavným podporovateľom je centrum ebajk® – Svet elektrobicyklov a značka nemeckých elektrobicyklov Haibike, vníma organizáciu podujatí pre už slušnú komunitu ebajkerov na Slovensku ako svoju hlavnú úlohu.

Ďalšou aktivitou je napríklad budovanie siete nabíjacích staníc ebajk connect powered by Haibike a podpora športového tímu ebajk racing, ktorý vlani zaznamenal vynikajúce športové výsledky v riadnych cyklistických i ebajkových súťažiach. Najväčším prínosom ebajk zrazu vidia organizátori v budovaní vzťahov v ebajk komunite, podpora nového rozmeru zábavného športu a trávenia voľného času v prírode.

Viac informácií:
ebajk.sk
e-dna.sk
ebajkconnect.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Ebajk.sk
Zdroj: Ebajk.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM