Krimi

Dvaja Bratislavčania napadli revízorov. Hrozí im trest odňatia slobody

Dvaja Bratislavčania sa počas kontroly v prostriedku MHD nevedeli preukázať cestovným lístkom. Za následné napadnutie revízorov a pracovníka SBS už čelia obvineniu.

Ilustračný obrázok k článku Dvaja Bratislavčania napadli revízorov. Hrozí im trest odňatia slobody
Zdroj: TASR

Trest odňatia slobody až na tri roky hrozí v prípade preukázania viny dvom Bratislavčanom, 38-ročnému Karolovi Z. a 41-ročnému Ľudovítovi H., ktorých na základe dôkaznej situácie obvinil vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I z prečinu výtržníctva formou spolupáchateľstva.

Obvinení mali podľa doterajšieho vyšetrovania dňa 6. júla v čase krátko po 18. hodine cestovať električkou č. 1 zo zastávky Námestie Franza Liszta na zastávku Hlavná stanica. Počas jazdy boli revízormi vyzvaní k predloženiu cestovných lístkov. Potom, ako sa platnými cestovnými lístkami preukázať nevedeli, mali dvoch službukonajúcich revízorov a sprevádzajúceho pracovníka SBS fyzicky napadnúť.

Zadržaní agresori

Jeden z revízorov následne privolal hliadku Policajného zboru, ktorá Karola a Ľudovíta v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode eskortovala na príslušný útvar Policajného zboru. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov a vznesení obvinenia boli obvinení prepustení. Obvineniu čelia na slobode.

Prečítajte si aj: Smutný pohľad. Na poli v Čunove sa našlo telo ženy

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM