Rôzne

Dva z troch najlepších slovenských hotelov nájdete v Bratislave

V kategórii desiatich najobľúbenejších hotelov obsadili bratislavské až šesť priečok.

Ilustračný obrázok k článku Dva z troch najlepších slovenských hotelov nájdete v Bratislave
3
Galéria
Zdroj: internet

Cestovateľský portál TripAdvisor uverejnil podľa hodnotenia a množstva recenzií svojich čitateľov rebríček najlepších hotelov na rok 2017. V kategórii 10 najobľúbenejších hotelov – Slovensko obsadili bratislavské hotely až šesť priečok.

Najobľúbenejší v Bratislave

Najobľúbenejším hotelom sa stal päťhviezdičkový Marrol's Boutique Hotel Bratislava. Cestovatelia si pochvaľujú najmä príjemnú atmosféru, ústretový personál a čistotu. Druhý skončil Grand Hotel Kempinski High Tatras, ktorého služby a atmosféru ocenili najmä romantické duše a tretiu priečku obsadil LOFT Hotel Bratislava, ktorého veľkú výhodu videli návštevníci práve v dostupnosti a blízkosti centra.

Marrol's Boutique Hotel

Päťhviezdičkový hotel Marrol's Boutique Hotel neďaleko historickej budovy Slovenského národného divadla ponúka ubytovanie v 51 štýlových izbách a 3 apartmánoch. V izbách je k dispozícii minibar zdarma, využiť môžete aj služby čistiarne a práčovne či parkovanie v podzemnej garáži. Reštaurácia ponúka vína z viníc najlepších slovenských a svetových producentov, Relax centrum Jasmine SPA výrivý bazén či fínsku saunu. Hotel je nefajčiarsky.

Grand Hotel Kempinski High Tatras

V náručí Vysokých Tatier môžete zažiť v komplexe Grand Hotel Kempinski High Tatras rozprávkovú dovolenku s výhľadom na naše veľhory a Štrbské pleso. Hotel ponúka 98 izieb a apartmánov, niektoré izby so spojovacími dverami. V Grand Restaurant si môžete vychutnať lokálne a sezónne jedlá. V Zion Spa Luxury si môžete dopriať spa menu v kombinácii lokálnych a svetových liečebných tradícií. Hotel je bezbariérový a domáci miláčikovia sú vítaní.

LOFT Hotel Bratislava

LOFT Hotel Bratislava sa okrem štyroch hviezdičiek pýši aj pivovarom FABRIKA a ponukou piva domácej výroby. Aktuálnu ponuku pív nájdete TU. Hostia majú na výber aj z viac ako 200 druhov vín a širokej ponuky rumov a whisky. Menu pozostáva z domácich špecialít, jedál k pivu, pochutnať si však môžete aj na obľúbenom Fabrika burgri či jedlách medzinárodnej kuchyne.Hotel ponúka ubytovanie v 111 izbách v kategóriách komfort a premium s bezplatným, denne dopĺňaným minibarom. Hotel je bezbariérový.

Úspech susedov

Medzi najlepšími sa umiestnili aj naši maďarskí a českí susedia. Spomedzi 25 najobľúbenejších hotelov sveta obsadil Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection prvú priečku a BoHo Prague Hotel piatu.

Celý rebríček najobľúbenejších slovenských a svetových hotelov si môžete pozrieť TU.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM