Kultúra

Dúbravka bude na Katarínu retro. Katarínska zábava odštartuje 25. novembra

Ilustračný obrázok k článku Dúbravka bude na Katarínu retro. Katarínska zábava odštartuje
25. novembra
3
Galéria

Dúbravka bude na Katarínu retro. Katarínska zábava odštartuje 25. novembra o 19:00 hod. v Dome kultúry Dúbravka. Kataríny totiž tento rok oslavujú v piatok, čo je ideálny čas na zábavný večer plný hudby a tanca.

Na ľade či na blate?

Návratu do čias minulých nebude prekážať ani to, keď príde Katarína na ľade, alebo bude naopak na blate. V Dome kultúry Dúbravka budú 25. novembra pripravené spomienky na nedávnu minulosť. Večerom má sprevádzať moderátorka a muzikálová speváčka Andrea Somorovská, na programe bude hudobnú šou, zábavné súťaže a disco, samozrejme v retro štýle.

„Okrem retro programu v štýle čias Repete hitov domácej tvorby i zahraničnej scény, kedy vládla ABBA či Beatles pripomenieme aj hity Karola Duchoňa, či skupiny Elán s Ottom Kollmannom,“ pozýva všetkých Peter Varga, riaditeľ Domu kultúry Dúbravka.

K sprievodným programom má patriť aj fotoštúdio, v ktorom zveční fotograf zábavné outfity a nezabudnuteľné momenty. Vítaný je totiž vstup v retro oblečení.

Lístky sú už v predaji v pokladni Domu kultúry Dúbravka. V cene 25 eur je zahrnuté predjedlo, večera, občerstvenie, kapustnica či niečo na zapitie. Súčasťou akcie má byť aj tombola, samozrejme, v štýle retro.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM