Správy

Dopravným obmedzeniam sa nevyhneme ani počas najbližších dní

V súvislosti s podujatiami, ktoré budú sprevádzať predsedníctvo Slovenskej republiky v Rade Európskej únie v Bratislave, počítajte v dňoch 17. - 19. júl s dopravnými obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Dopravným obmedzeniam sa nevyhneme ani počas najbližších dní
Zdroj: TASR

V dňoch 17. – 19. júl môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného prechodu Jarovce – Kitsse k miestam ubytovania delegácií (hotel River Park, Austria Trend), resp. pri presune z centra mesta na letisko a hraničný prechod a v dňoch 17. a 18. júla aj v popoludňajších a večerných hodinách na Bratislavský hrad.

Usmerňovanie a reguláciu dopravy budú zabezpečovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Pozor na obmedzenia

Od 1. júla až do 15. októbra je neprejazdná Medená ulica, vjazd vozidiel je možný cez Kúpeľnú ulicu. V dňoch 18. – 19. júla v čase od 6.00 – 18.00 hod. budú dopravné obmedzenia v zmysle schváleného projektu organizácie dopravy, v rámci ktorého bude zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia.

Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí umožnený z Jesenského a Gorkého ulice, ktorý bude zároveň riadený a kontrolovaný príslušníkmi Policajného zboru.

Dodržujte pravidlá cestnej premávky

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave zároveň upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky, že sú povinní dodržiavať pravidlá cestnej premávky, správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozil bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky.

Pritom sú povinní prispôsobiť svoje správanie najmä stavebnému, dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam, poslúchnuť pokyn vyplývajúci z dopravnej značky alebo dopravného zariadenia, poslúchnuť pokyn, výzvu alebo príkaz policajta súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky, strpieť výkon jeho oprávnení, ako aj pokyny iných osôb, ktoré na to oprávňuje zákon o cestnej premávke.

Čítajte aj: Počas víkendu môžete ochutnať ríbezľové víno či zatancovať si v centre mesta

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM