Rôzne

Dopravný podnik nasadil v okolí zimného štadióna a Trnavského mýta informátorov

Od približne 18-tej hodiny sa na zastávkach MHD nachádzajú informátori DPB, a. s., ktorí radia cestujúcim ako sa dostať čo najskôr tam, kam potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik nasadil v okolí zimného štadióna a Trnavského mýta informátorov
6
Galéria
Zdroj: TASR

Dopravný podnik Bratislava zlepšil informovanie cestujúcej verejnosti počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2019. V okolí Zimného štadiónu Ondreja Nepelu, Trnavského mýta, a tiež na električkovej zastávke Odbojárov smer centrum mesta nasadil informátorov, ktorí všetkým poradia dostať sa čo najskôr do cieľa svojej cesty.

Informátori

DPB, a. s. po skončení večerných zápasov zabezpečuje posilnenie dopravy autobusmi, trolejbusmi a električkami zo zastávok v okolí zimného štadióna, či Trnavského mýta. Naviac, od približne 18-tej hodiny sa na zastávkach nachádzajú aj informátori DPB, a. s., ktorí radia cestujúcim ako sa dostať čo najskôr tam, kam potrebujú a tiež informujú aj o tom, ako sú posilnené linky MHD.

Svoje stanovištia opúšťajú až po ukončení posledného večerného zápasu a prepravenia cestujúcich tam, kam potrebujú. „O poskytované informácie je veľký záujem. Stretávame sa s pozitívnymi reakciami cestujúcich a s vďakou,“ povedal predseda predstavenstva DPB, a. s. Michal Dekánek.

Zároveň informátori verejnosť operatívne usmerňujú k prázdnejším častiam vozidiel, aby bola preprava čo najkomfortnejšia. K dispozícii majú niektorí aj megafóny, ktoré slúžia na vyhlasovanie čísla linky a jej cieľa. Ak sa informátori osvedčia, budú nasadzovaní aj v budúcnosti, napríklad pri väčších výlukách MHD.

DPB, a. s. zároveň doplnil medzi štadiónom a zastávkou Zimný štadión (smer Trnavské mýto) navigačné tabule na linky MHD pre lepšiu orientáciu cestujúcej verejnosti.

Bratislava žije hokejom
6
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM