Ľubomír Hudačko Krimi

AKTUALIZOVANÉ: Nehoda na diaľnici D1 smerom do Bratislavy, zhorel tam kamión!

Vážna nehoda sa stala ráno na diaľnici D1 v smere zo Senca do Bratislavy. Zrazilo sa tu nákladné auto a štyri osobné vozidlá, kamión zhorel.

Ilustračný obrázok k článku AKTUALIZOVANÉ: Nehoda na diaľnici D1 smerom do Bratislavy, zhorel tam kamión!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vodič (33) poľského kamióna, ktorý išiel smerom do hlavného mesta, dostal šmyk, skrížil sa mu náves a narazil do Nissanu Qashqai, ktorý išiel v strednom pruhu. Náves následne narazil do stredových zvodidiel a prevrátil sa.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, kabína nákladného auta začala po náraze horieť a zvodidlá sa posunuli asi o meter do protismeru. Tu sa zrazilo päť vozidiel. Nehoda si našťastie vyžiadala iba jedno zranenie, na mieste museli ošetriť vodičku (29).

Pre odstraňovanie následkov nehody museli znovu uzavrieť smer do Bratislavy, v opačnom smere je prejazdný jeden jazdný pruh. Polícia vodičom odporúča, aby však predsa na prejazd využili radšej starú Seneckú cestu a v smere do Bratislavy cestu cez Pezinok alebo Senec.

Škody po hromadnej nehode zatiaľ nie sú vyčíslené. Alkohol vodičom nezistili a ďalšie okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Zdroj: TASR/Webnoviny; foto: Webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM