Tomáš Stupavský Rôzne

Dopravcovia sa „bijú" o cestujúcich: Autobusom Slovak Lines z Bratislavy do Viedne za 1 euro

Na Slovensku prepukla cenová vojna autobusových dopravcov. Po novom sa už z Bratislavy do Viedne alebo na letisko Schwechat dostanete za 1 euro.

Ilustračný obrázok k článku Dopravcovia sa „bijú" o cestujúcich: Autobusom Slovak Lines z Bratislavy do Viedne za 1 euro
Zdroj: TASR

Oddnes prichystala spoločnosť Slovak Lines pre svojich zákazníkov veľkú novinku. Z Bratislavy na viedenské letisko, či priamo do hlavného mesta Rakúska si budú môcť cestujúci kúpiť lístok iba za 1 euro.

Pred nedávnom napríklad oznámil súkromný prepravca RegioJet, že na prelome tohto leta a jesene spustí pravidelnú linku na spomínanej trase.

Zavedením novinky v podobe zlacneného lístka chce spoločnosť Slovak Lines zlepšiť ponuku a služby svojim cestujúcim. V autobusoch okrem toho už majú takisto zriadené bezplatné Wi-Fi pripojenie, cestujúci dostávajú občerstvenie, dennú tlač, či časopisy.

„Evidujeme zvýšený záujem o linku do Viedne a na Schwechat, a keďže v tejto súvislosti dostávame od cestujúcich pozitívnu spätnú väzbu, chceme neustále zvyšovať pohodlie našich zákazníkov,“ povedal generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Zlacnený lístok iba cez internet

Autobusový prepravca denne jazdí na trase Bratislava – Letisko Schwechat – Viedeň až 23 krát. Autobusy jazdia od 4.40 hod. a posledný spoj odchádza o 23.00 hod.

„V prvom rade touto novinkou s názvom „Horúci lístok“ chceme motivovať cestujúcich, aby si kupovali cestovné lístky cez internet a v časovom predstihu. Počet takto zvýhodnených lístkov je na každom spoji limitovaný," uviedla pre Bratislava24.sk hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová.

Ako ďalej Vozárová uviedla cestujúci si môžu zvýhodnený lístok kúpiť aj do ktorejkoľvek zastávky aj na diaľkových linkách: Bratislava – Šahy, Bratislava – Sereď, Bratislava – Brezno.

Prečítajte si tiež: RegioJet prichádza s veľkou novinkou! Plánuje spustiť autobusovu linku na trase Bratislava – Viedeň

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM