Rôzne Správy

Doprava na bratislavskej D2 je obmedzená. Vodiči musia počítať so zdržaním

Trpezlivosťou sa v týchto dňoch musia obrniť motoristi na D2. Pre údržbu vozovky na bratislavskom úseku diaľnice ich čakajú dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Doprava na bratislavskej D2 je obmedzená. Vodiči musia počítať so zdržaním
6
Galéria
Zdroj: TASR

Dopravná situácia na D-jednotke, ktorá dennodenne skúša trpezlivosť motoristov je už dobre známa. V týchto dňoch čaká niečo podobné aj vodičov, ktorí cestujú po D2.

Údržba vozovky

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) vykonáva od soboty 17. júna údržbu vozovky bratislavskej časti diaľnice. Z tohto dôvodu musia byť vodiči pripravený na zdržania a obmedzenia v doprave.

Oprava vozovky sa týka úseku diaľnice D2 od križovatky Pečňa po štátnu hranicu s Maďarskom. „Bude pozostávať z prefrézovania vozovky a následnej pokládky emulzného mikrokoberca,“ informuje na webovej stránke NDS.

S obmedzením treba počítať do utorka 27. júna 24:00 hod. V tomto termíne budú vykonávať údržbu v pravom jazdnom páse. To však nebude všetko. Od 3. júla 6:00 hod. do 7. júla 24:00 hod. bude prebiehať údržba v ľavom jazdnom páse.

V spomenutých termínoch bude doprava presmerovaná do voľného jazdného pruhu toho istého jazdného pásu podľa postupu prác.

Ilustračný obrázok

Výstavba križovatky Blatné (máj 2017)
6
Galéria
Zdroj: Národná diaľničná spoločnosť
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM