Rôzne

Dokážeš s partiou kamarátov zjesť 10 burgerov do hodiny? Ak áno, máš ich zadarmo!

Poznáte reštauráciu, z ktorej sa domov odchádza s plnými žalúdkami aj peňaženkami? My áno! Dokonca otvorila už druhú prevádzku v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Dokážeš s partiou kamarátov zjesť 10 burgerov do hodiny? Ak áno, máš ich zadarmo!
9
Galéria
Zdroj: BeAbout

Ak máte radi výzvy a milujete burgery, v obľúbenej reštaurácii BeAbout môžete dokázať, že ste skutočný jedák!

Man vs. Burger

Dajte dokopy päťčlenný tím, ktorý bude schopný zdolať 10 poriadnych burger porcií a o účet sa starať nemusíte. Výzva Man vs. Burger sa postará nielen o váš hlad, ale možno aj o peňaženku. Podmienkou je ale všetko skonzumovať do jednej hodiny!

Burger porcie pozostávajú z hovädzieho alebo bravčového burgeru, hranoliek, cibuľových krúžkov, omáčky a príloh, pričom v rámci výzvy pripadajú na jednu hlavu dve porcie. Ak ste už v BeAbout aspoň raz boli, dobre viete, že porcie sú ako pre poriadnych chlapov. Čiže kolegiálna pomoc v rámci tímu je povolená.

Ak sa výzvu nepodarí zdolať, všetko, čo ste si objednali, si budete musieť aj zaplatiť. Viac o výzve a podmienkach účasti sa dočítate TU.

Nová prevádzka

Výzvy Man vs. Burger sa môžete zúčastniť každý deň okrem víkendov, od 15:00 – 17:00 hod. v reštaurácii BeAbout na Vajanského nábreží (Prešernova 4), ako aj v novej prevádzke na Dulovom námestí 5/A.

Okrem výzvy Man vs. Burger si môžete v BeAbout vychutnávať niekoľko skvelých akcií – špeciálne menu na aktuálny mesiac, každú nedeľu obed alebo večeru pre dieťa zdarma, 10% zľavu pre motorkárov, v pondelok nápoj zdarma k burgeru a každý utorok si môžete od 13:00 do 14:00 hod. a od 17:00 do 18:00 hod. vychutnať svoj obľúbený burger o 1 euro lacnejšie.

BeAbout
9
Galéria
Zdroj: BeAbout
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM