Nikola Richterová Rôzne

Dobrým trhom žili aj v kaviarni TUTO: V programe mysleli hlavne na deti

Dnešný vianočný Dobrý trh doniesol atmosféru aj do kaviarne TUTO v Starej tržnici. Sviatočný program bol orientovaný na deti, ktoré mali možnosť využiť všetku svoju kreativitu. Okrem dielní sa návštevníci oboznámili s informáciami o hygiene a zdraví, či divadlom.

Ilustračný obrázok k článku Dobrým trhom žili aj v kaviarni TUTO: V programe mysleli hlavne na deti
Foto: Nikola Richterová

„V sobotu sme mali pre návštevníkov pripravený program už od desiatej. Nachystané boli tazkvané Dielničky pre detičky, ktoré boli na zimnú tematiku a deti vyrábali ozdoby z papiera, kartánov, či vlny.“ porozprával nám Dalibor Vidiečan z kaviarne TUTO.

„Vianočný Dobrý trh bola aj z našeho pohľadu vydarená akcia. Ľudí prišlo pomerne dosť a mali sme tak plno.“ dodal spoluorganizátor Dalibor Vidiečan.

Program obzvláštňovali aj sprievodné predstavenia divadla Equiteatro. Tí sa so svojimi vystúpeniami pohybovali po celom Dobrom trhu, v kaviarni však k nim pripojili aj videá, ktoré spojili s prezentácia­mi.„Program sme obzvláštnili aj o diskusiu o včelách, ktorú majú pod taktovkou CEEV ŽIVICA a GREENPEACE Slovensko. Okrem toho sme mali pre deti pripravené prezentácie o zdraví a správnej hygiene.“ doplnil Vidiečan.

Návštevníci sa okrem programu mohli tešiť najmä z veľkej ponuky občerstvenia. Okrem bežných jedál a nápojov kaviarne TUTO mali pre návštevníkov pripravené aj krémeše, detské výživy, jogurty, či piškóty. „Pripravené boli tiež detské menu, či naozaj výborné talianske espreso. Na tom si však môžu návštevníci pochutnať bežne.“ dodal na záver spoluorganizátor z TUTO.

Vianočný dobrý trh v TUTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM