Rôzne

Do módy sa vracajú ľadvinky, veľké náušnice aj široké nohavice

Na odhalené ramená, maxi sukne či chokery, ktoré fičali minulú sezónu, tento rok zabudnite. Vystriedajú ich kúsky, na ktoré sme doteraz nostalgicky spomínali.

Ilustračný obrázok k článku Do módy sa vracajú ľadvinky, veľké náušnice aj široké nohavice
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Patríte k ľuďom, ktorým je ľúto vyhadzovať oblečenie, aj keď už vyšlo z módy? Možno aj dobre robíte. Bývalé trendy v móde sa totiž neustále vracajú. A hoci sa zdá, že niektoré „handry“ len zbytočne zaberajú miesto v šatníku, o rok budú možno zase in a vy ušetríte na nákupoch.

Na scénu sa vracajú niektoré kúsky 80. a 90. rokov!

Veľké náušnice

Kedysi slúžili šperky ako platidlo, dnes sú vnímané ako umelecké diela. Túto sezónu sa bude v ušiach nosiť všetko veľké, lesklé aj ligotavé. Čím väčšie, tým lepšie. Ideálne kruhy!

Zdroj: pixabay

Tepláky a legíny

Kto by nemiloval ležérnu módu! Je pohodlná, ľahko kombinovateľná a univerzálna. Tých, ktorí tvrdia, že tepláky a legíny nepatria na ulicu, sklameme. Túto sezónu budú ulice plné teplákov a legín!

Zdroj: pixabay

Široké nohavice

Tento trend poteší azda každú ženu. Žiadne zarezávanie, tlačenie či deformovanie. Konečne pohodlné nohavice!

Zdroj: pixabay

Veľké logá

Jednoduché tričká s veľkými logami akejkoľvek značky uvidíte túto sezónu na každom kroku. Minimálne jedno bude mať v šatníku každá správna módna maniačka.

Zdroj: pixabay

Plyšový kabát

Áno, môže to vyzerať trošku infantilne, no trendy hovoria jasne. Okrem toho, že je príjemný na dotyk, tiež zahreje a je ľahko kombinovateľný.

Zdroj: pixabay

Pestrofarebné ponožky

S bláznivými ponožkami od výmyslu sveta akoby sa vrece pretrhlo! In budú aj túto sezónu. Či už si oblečiete na chodidlá slaninu, srdiečka alebo vzory, pri správnej kombinácii s teniskami a nohavicami sa za vami len málokto neotočí.

Ľadvinka

Ľadvinka sa s obľubou nosila už v minulom roku a najväčší úspech mala na festivaloch. Trendy s ňou budete rozhodne aj tento rok! Blogerky píšu, že je to musthave kúsok na roky 2017 a 2018.

Tak čo? Ste pripravená na tohtoročnú sezónu?

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM