Webnoviny - Kultúra

DJ Tiësto chce v šatni aj šampanské za 4000 eur

Medzi požiadavkami DJ-a Tiësta, ktorý v piatok vystúpi v bratislavskej Incheba Expo aréne, je aj fľaša šampanského v hodnote štyritisíc eur.

Okrem toho chce tri fľaše jeho obľúbenej značky vodky a ďalších alkoholických a nealkoholických nápojov, šesť litrov jablkového džúsu, tanier čerstvého a tanier sušeného ovocia, či ovocné cukríky a žuvačky. DJ Tiësto priletí do Bratislavy súkromným lietadlom Citation Jet. Šou sa začína o 19:00 hod, brány Incheby sa otvoria o hodinu skôr.

Spolu s Tiëstom sa na jednom pódiu predstaví aj známy exportér slovak soundu Tomáš Haverlík, ktorého skladby vydávajú hudobné vydavateľstvá po celom svete. Organizátori pozvali aj elitu maďarskej DJ-skej scény Yvela & Tristana. Ďalším z úspešných hostí tanečnej scény bude predstaviteľ značky Foundation record Chriss Ronson. Zastúpenie na párty bude mať aj svetové hudobné vydavateľstvo Global Underground, ktoré vôbec prvýkrát na Slovensku odprezentuje duo Trafik s live vystúpením. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden sú ďalší zo zahraničných hostí a tvoria špičkou toho, čo sa za ostatnú dobu v Nemecku zrodilo. Sú predstaviteľmi značky Vandit patriacej jednému zo svetových DJ-ských lídrov Paulovi van Dykovi. Večer uzavrie známy hlas relácie 4 Elements DJ Breeth.

Agentúre SITA informácie poskytol Tomáš Holetz zo spoločnosti Publique.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM