Jakub Forgács Krimi

Divoká naháňačka na ceste: Vodič zranil troch policajtov, zastavila ho až streľba na moste Apollo

V Bratislave sa odohrala scéna ako z akčného filmu. Vodiča unikajúcej dodávky nezastavili ani závory. Počas naháňačky poškodil policajné auto a zranil až troch mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Divoká naháňačka na ceste: Vodič zranil troch policajtov, zastavila ho až streľba na moste Apollo
Zdroj: TASR

Až streľba z policajnej zbrane prinútila v utorok skoro ráno zastaviť vodiča VW Transporter, ktorého naháňali policajti už v susednom Rakúsku. Pri divokej naháňačke sa ľahko zranili až traja policajti – dvaja rakúski a jeden Slovák.

Posádku dodávky, podozrivú z rôznej trestnej činnosti, chcela zastaviť najskôr hliadka rakúskej polície, vodič však unikal. „Na základe žiadosti rakúskych orgánov nasledovalo cezhraničné prenasledovanie na našom území,“ informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

V Jarovciach vodič prerazil závory a poškodil aj vozidlo rakúskej polície. Tu sa dvaja policajti zranili. Počas bezohľadnej jazdy vodič z auta vyhadzoval rôzne predmety, pri prenasledovaní sa zranil jeden náš policajt.

Vodič VW ignoroval aj varovný výstrel, hliadka nakoniec za použitia služobnej zbrane auto zastavila pri vjazde na most Apollo. Okolnosti prípadu polícia vyšetruje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM