Správy Samospráva

Deti budú mať krajšie Vianoce. Dúbravka ukončila zbierku hračiek

Bratislavská Dúbravka ukončila zbierku hračiek pre deti zo sociálne slabších rodín. Dúbravčania doniesli viac hračiek a kníh ako vlani.

Ilustračný obrázok k článku Deti budú mať krajšie Vianoce. Dúbravka ukončila zbierku hračiek
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Spoločenské hry, knižky, hračky rôzneho druhu a charakteru. To všetko zaplnilo kancelárie oddelenia sociálnych vecí a zdravotníctva na miestnom úrade v Dúbravke na Žatevnej 4.

Hračky rozdelia deťom

Zamestnanci na miestnom úrade aktuálne triedia a čistia hračky. Budúci týždeň už totiž prebehne predvianočné mikulášske posedenie, kde mestská časť rozdelí hračky deťom zo sociálne slabších rodín. Zvyšné hračky poputujú do detských domov a sociálnych zariadení.

„Ďakujeme všetkým Dúbravčanom. Deti budú mať pestrejšie a ozaj štedré sviatky,“ hodnotil zbierku a záujem obyvateľov starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

Prebieha aj zbierka pre zvierací útulok

Zbierku hračiek zorganizovala mestská časť prvýkrát minulý rok, po vlaňajšej úspešnej zbierke a po radosti na mnohých detských tvárach sa ju rozhodla zopakovať.

Na miestnom úrade na Žatevnej 2 prebieha ešte do 15. decembra aj zbierka vecí pre zvierací útulok. Veci môžu Dúbravčania nosiť na prízemie úradu na vrátnicu alebo do kancelárie Štefana Macejáka.

Zbierka hračiek v Dúbravke
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Dúbravka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM