Kultúra

Deň detí na Primaciálnom námestí prinesie smetiarske auto, cirkusové vystúpenia aj súťaže

Bratislava a spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu pripravili na sobotu na Primaciálnom námestí Deň detí s jazdou na elektrických mini autíčkach.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí na Primaciálnom námestí prinesie smetiarske auto, cirkusové vystúpenia aj súťaže
8
Galéria
Zdroj: Aupark Facebook

Počas celej soboty sa bude hovoriť nielen o ekológií, ale aj o správnom triedení odpadu a o tom, na čo všetko sa dá odpad využiť. V sobotu vypukne na Primaciálnom námestí Deň detí s jazdou na elektrických mini autíčkach. Bratislava24.sk informovala Beata Humeníková, hovorkyňa spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu a. s.

Deň detí na autíčkach

Podujatie o 10:00 hod. otvorí primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Atraktívny program si návštevníci budú môcť vychutnať až do 16:00 hod. Pripravená bude prehliadka pravého smetiarskeho auta a historického autobusu Škoda 706 RTO, ktorý jazdil v Bratislave v rokoch 1959 – 1972.

Malí návštevníci si budú môcť zajazdiť na detských elektrických autíčkach rôznych značiek. Každý návštevník sa navyše môže zapojiť do súťaže o hlavnú cenu – detské elektrické autíčko. Stačí, ak na mieste vyplní a odovzdá súťažný lístok.

Skupina Rytmika so skvelou bubnovou šou nielen na odpade dokáže, že prázdne kontajnery a ďalší odpad sa dajú využiť aj netradične. Malí aj veľkí návštevníci si budú môcť pozrieť cirkusové a akrobatické vystúpenia, zúčastniť sa cirkusových workshopov a vyskúšať si hulahoopy, loptičky, žonglovacie šatky, stuhy a iné zaujímavé veci.

Tvorivé dielne

V tvorivých dielňach vás naučíme, že aj odpad je možné premeniť na milý darček. Svoju kondíciu si otestujete na elektrických bicykloch a odmenou vám bude cukrová vata, ľadová káva, smoothie a nealko mojito. O zábavu sa postará originálna smetiarska fotobúdka, z ktorej si zdarma odnesiete vlastné fotky. Chýbať nebudú ani maľovanie na tvár, propagačné materiály o správnom triedení odpadu a veľa ďalšieho.

Detský autosalón
8
Galéria
Zdroj: Aupark Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM