Tlačové správy

Dátový balíček si aktivujete už aj smskou. 4ka spúšťa aj predaj cez internet

Nový mobilný operátor 4ka koncom tohto týždňa plánuje pokoriť hranicu 40-tisíc zákazníkov. Už dnes viac ako 10-tisíc „štvorkárov“ využíva dátové balíčky. SWAN im v týchto dňoch vychádza v ústrety zjednodušeným aktivovaním tejto služby.

Ilustračný obrázok k článku Dátový balíček si aktivujete už aj smskou. 4ka spúšťa aj predaj cez internet
Zdroj: TASR

„Rýchly internet v našej sieti si okamžite našiel svojich fanúšikov. Preto nielen neustále rozširujeme pokrytie 4G sieťou, ale snažíme sa čo najviac uľahčiť prístup k týmto službám. Pre veľký záujem sme spustili aktiváciu balíčka 4G GIGA smskou,“ vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN, a.s., Peter Helexa.

Balíček 4G GIGA, ktorý umožňuje počas 30 dní stiahnuť jedno giga dát, je možné aktivovať zaslaním SMS v tvare 4G GIGA na krátke číslo 950. Platnosť dátového balíka je 30 dní odo dňa jeho aktivácie. Dátový balík možno aktivovať jednorazovo, no zároveň je možné aktivovať aj viacnásobný počet balíkov. Po ukončení platnosti dátového balíka alebo po jeho vyčerpaní je možné dátový balík opäť aktivovať. Dátový balík aj naďalej môžu zákazníci získať na predajných miestach 4ky, napríklad v sieti Slovenskej pošty.

Okrem týchto dvoch spôsobov si budú môcť od pondelka 2. novembra 2015 zákazníci 4ky aktivovať balíček aj cez internet. V ten deň totiž SWAN plánuje spustenie predaja cez internet.

„V prvých dňoch otvoríme predaj exkluzívne pre štvorkárov, ktorí si rezervovali VIP číslo a rozhodli sa tak prispieť prostredníctvom nás na charitu. Sme operátor pre ľudí. Našou ambíciou je prinášať nové služby za najvýhodnejšie ceny na trhu. No nezabúdame ani na tých, ktorí sú v núdzi. Aj preto všetky financie získané predajom VIP čísel venujeme tým, ktorí to potrebujú, prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk,“ prezrádza výkonný riaditeľ SWAN, a.s., Martin Mosný.

Možnosť rezervovať si VIP číslo, ktorého cena sa pohybuje od štyroch do 44 eur, využilo viac ako šesťtisíc zákazníkov. Možnosť rezervácie je aj naďalej otvorená na webe 4ka.sk. Po prvom týždni predaja operátor umožní nákup SIM kariet aj bez rezervácie. SIM kartu zákazníkovi doručí kuriér.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

4ka spúšťa aj predaj cez internet
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM