Krimi

Ďalšie prepadnutie banky v Bratislave. V ružinovskej pobočke lúpil zamaskovaný muž

Polícia pátra po osobe, ktorá si pre peniaze prišla s kuklou na hlave a ozbrojená krátkou guľovou zbraňou.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie prepadnutie banky v Bratislave. V ružinovskej pobočke lúpil zamaskovaný muž
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje dnešné lúpežné prepadnutie banky na Komárnickej ulici v bratislavskom Ružinove. Pátra po osobe, ktorá si pre peniaze prišla s kuklou na hlave, ozbrojená krátkou guľovou zbraňou.

„Pod hrozbou použitia zbrane si páchateľ z pobočky banky odniesol finančnú hotovosť v doposiaľ presne nezistenej výške a následne utiekol na neznáme miesto. Prepadnutie sa zaobišlo bez zranení,“ priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková okolnosti prípadu, ktorý polícii nahlásili krátko pred 17:00 hod.

Polícia po páchateľovi intenzívne pátra a v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc. „Podľa súčasných informácií je prepad činom muža vysokého približne 180 centimetrov, chudej postavy, ktorý mal na sebe červenú bundu s kapucňou a na hlave mal kuklu a okuliare,“ informovala Mihalíková. „Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli v tomto prípade pomôcť, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzvala Mihalíková.

Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM