Jakub Forgács Správy

Ďalšie bratislavské cesty uzatvoria: Môžu za to rekonštrukcia kanalizácie a oprava vozovky

Vodiči, pri jazde po cestách v hlavnom meste si pripravte ďalšiu dávku trpezlivosti. Vieme, kde a kedy sa dočkáte ďalších dopravných obmedzení!

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie bratislavské cesty uzatvoria: Môžu za to rekonštrukcia kanalizácie a oprava vozovky
Zdroj: TASR

V Záhorskej Bystrici i Podunajských Biskupiciach sa musia šoféri počas nasledujúcich dní pripraviť na uzávierky ciest. V Podunajských Biskupiciach bude uzatvorená Komárovská a v Záhorskej Bystrici Tešedíkova ulica.

„V prípade Komárovskej ulice sú dôvodom dopravného obmedzenia výkopové práce súvisiace s rekonštrukciou kanalizácie,“ uviedla Martina Halušková z mediálneho referátu bratislavského magistrátu. Približne 180-metrový úsek je neprejazdný do pondelka 8. septembra. Obchádzková trasa je vyznačená prenosným dopravným značením.

Na Tešedíkovej ulici v Záhorskej Bystrici opravujú cestu v úseku približne 230 metrov od Rošického po Kollárovu ulicu. Rekonštrukcia vozovky je zameraná na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, obmedzenia z tohto dôvodu budú trvať od utorka 19.8. od 10:00 do soboty 23.8. do 6:00. Na obchádzky upozornia aj v tomto prípade šoférov prenosné značky. „Prvá obchádzková trasa povedie cez ulice Československých tankistov, Rošického a Kollárovu, a druhá cez ulice Hargašova, Rošického a Kollárova,“ informovala Halušková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM