Rôzne

Dajte nechceným veciam druhú šancu! Navyše pomôžete tým, ktorí to potrebujú

Máte doma veci, ktoré nepoužívate a chcete sa ich zbaviť? Rozhodne ich nevyhadzujte do kontajnera! Prineste ich do známeho obchodu s nábytkom Ikea.

Ilustračný obrázok k článku Dajte nechceným veciam druhú šancu! Navyše pomôžete tým, ktorí to potrebujú
Zdroj: pixabay.com

Každý má doma určite viacero vecí, ktoré nepoužíva a len nám zavadzajú. Či už sú to staršie kúsky oblečenia, hračky alebo rôzne doplnky do domácnosti. Ak sa ich ale chcete zbaviť, rozhodne ich nehádžte do koša. Môžu poslúžiť ešte niekomu inému.

Bazár nepotrebných vecí

Spoločnosť Ikea pripravuje bazár, kde môžete priniesť nechcené a nepotrebné veci a dať im tak druhú šancu na život u niekoho, komu sa zídu. „Vyzbierané veci darujeme neziskovým organizáciám v okolí,“ informuje Ikea na sociálnej sieti.

Bazár sa uskutoční 10. februára od 10:00 do 17:00 hod. v bratislavskej predajni Ikea. Ako uvádzajú organizátori, priniesť môžete rôzne oblečenie, topánky, hry, knihy i hračky.

Zaujímavé semináre

Pre všetkých, ktorí prídu v tento deň do Ikei, budú okrem bazáru pripravené aj zaujímavé semináre. Dozviete sa, ako žiť bez odpadu v domácnosti, ako sa vyrobiť prírodnú kozmetiku a taktiež sa naučíte variť z ovocia a zeleniny, ktoré zostali v chladničke. Ak vás niektorá téma zaujala, je potrebné sa prihlásiť TU.

Nudiť sa nebudú ani deti. Tie čaká veľká pátracia akcia s medveďom Snuttigom, v rámci ktorej budú lúštiť hádanky ukryté v obchodnom dome.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM