Maros Palesch Futbal

D.N.V CUP 2011 – uspešný koniec halovej sezóny

Dnes, v nedeľu 6.marca 2o11, sa uskutočnil v športovej hale PKO druhý ročník futbalového turnaja mladších žiakov D.N.V Cup 2011. Tento rok prebral záštitu nad turnajom starosta mestskej časti Devínska Nová Ves pán Milan JAMBOR, ktorý tento turnaj

Turnaja sa zúčastnilo 6 mužstiev, ktoré hrali spravodlivým systémom, každý s každým, a vo vzájomných zápasoch trvajúcich dvadsať minút predviedli všetko, čo sa naučili počas zimnej ligy. Zaujímavosťou turnaja je, že organizátor – rodičia chlapcov z Devínskej, s podporou mestskej časti, sa snažia pozvať mužstvá ,s ktorými sa nestretávajú v zimnej lige, preto sa bolo na čo pozerať počas celého dňa.

A ako to dopadlo ? Na šiestom mieste sa umiestnilo družstvo futbalistov SLOVAN MODRA, na piatom mieste SDM DOMINO BRATISLAVA, štvrtú priečku vybojovali futbalisti BRATISLAVSKÉHO ŠK VRAKUNA. Prvá trojka potvrdila papierové predpoklady favoritov a ich vzájomné zápasy boli ozdobou turnaja . Na treťom mieste skončilo mužstvo LOKOMOTÍVA TRNAVA, na druhom mieste futbalisti FKŠVS BREZOVÁ POD BRADLOM a prvé miesto obhájili víťazi predošlého ročníka futbalisti FCL DEVÍNSKA NOVÁ VES .

Najlepším hráčom sa stal hráč Juraj SEKERA – LOKOMOTÍVA TRNAVA a najlepším brankárom Zdenko ČERNÁK – FKŠVS BREZOVÁ POD BRADLOM.

Všetky družstvá ukázali, že počas zimnej ligy nazbierali veľa skúseností , ktoré dnes predviedli v plnej miere, a tak svojimi kombináciami , fintičkami pobavili divákov a urobili dôstojnú bodku za zimnou halovou sezónou 2o11. Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným mužstvám, trénerom, rodičom a v neposlednom rade rozhodcovskej dvojke Boris a Filip MALÁRIKOVCI.

Ďakujeme a tešíme sa na začiatok jarnej sezóny, ktorá začína o dva týždne.

Autor + foto: Palo Gallo

DNV_CUP_2011
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM