Nina Táborská Kultúra

Čo všetko vás čaká cez víkend v Bratislave?

Ak ešte stále neviete, kam sa vyberiete počas víkendu, Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo vás čaká v našom meste najbližšie dni. Inšpirujte sa naším prehľadom.

Ilustračný obrázok k článku Čo všetko vás čaká cez víkend v Bratislave?
Zdroj: Dnes24.sk

Trh-Piac-Markt

Obľúbený farmársky trh v Starej tržnici sa koná aj tento víkend. Známy Trh-Piac-Mark tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné.

V sobotu bude predaj potravín v Starej tržnici sprevádzať frankofónny trh na poschodí. Dozviete sa, kde sa dá v Bratislave učiť po francúzsky, aké sú možnosti frankofónnych štúdií, ochutnáte rôzne špeciality a budete si môcť kúpiť aj francúzske knihy.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / vstup voľný

Prehliadka špeciálnej protipovodňovej techniky v Čunove

Túto sobotu máte v Areáli Divoká Voda Čunovo jedinečnú príležitosť prezrieť si zblízka viac ako 80 druhov špeciálnej protipovodňovej techniky, ktorá pomáha hasičom a záchranárom pri tých najnebezpečnejších zásahoch.

Sobota / Areál Divoká Voda Čunovo / 09:00 – 16:00 / Vstup voľný

Manéž Bolka Polívky

Bolek Polívka pozýva do svojej divadelnej show, ktorá vyráža na turné po Čechách a po Slovensku, kde neobíde ani Bratislavu. Legendárny program privezie na Slovensko exkluzívnych hosti: Milan Lasica, Pavel Liška, Jiří Stivín, Horkýže Slíže, Anna Polívková, Michal Kurtiš, En.Dru /Ondřej Havlík / Pavol Seriš Barin, Fretti.

Sobota / INCHEBA – Expoaréna / 19:00 / od 25 eur

C. a k. prehliadka Bratislavy

Zaujíma vás, aká bola Bratislava za čias Habsburgovcov? V nedeľu vás čaká zábavná prehliadka venovaná fascinujúcim osudom posledných Habsburgovcov. Zaspomínate si na časy rakúsko-uhorskej monarchie, časy, keď sa Bratislava rozrástla, popretkávala koľajami mestskej železnice a zaplnila pôsobivou secesnou architektúrou.

Nedeľa / Stretnutie pri Kačacej fontáne na Šafárikovom námestí / 14:00 / Vstupné 4 eurá

iHRYsko v Dunaji

Nedeľný večer je ako stvorený na hry, pri ktorých sa zabavíte aj si oddýchnete. V KC Dunaj sa uskutoční večer spoločenských hier – mix moderných spoločenských hier pre vaše pobavenie. K dispozícii vám budú aj inštruktori, ktorí vám poradia s výberom.

Nedeľa / Dunaj˜ / 18:00 / vstup 1 euro

Bratislava Hot Serenaders

V Bratislave zaznie tento víkend hudba začiatku 20-tych a konca 30-tych rokov minulého storočia. Publikum poteší orchester Bratislava Hot Serenaders, ktorý patrí medzi jedno z mála úzko vyprofilovaných hudobných telies na Slovensku.

Nedeľa / SD Nivy / 19:00 / Vstupné 7 eur

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM