Nina Táborská Kultúra

Čo všetko prinesie víkend v Bratislave?

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni.

Ilustračný obrázok k článku Čo všetko prinesie víkend v Bratislave?
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Trh-Piac-Markt

Obľúbené farmárske trhy v Starej tržnici nebudú chýbať ani tento víkend. Známy Trh-Piac-Markt tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné. Súčasne s

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / vstup voľný

Bazár na Obchodnej vo Dvore 66

Veciam môžete dať druhú šancu. Túto sobotu vás čaká Februárový blší trh vo dvore66. Nájdete tu nielen oblečenie, ale aj rôzne poklady z „povaly“, starožitnosti a všakovaké vzácne vecičky, ktoré vás určite potešia.

Pozrite si event TU.

Sobota / Obchodná 66 / 10:00 – 18:00 / Vstup voľný

Klobúky vyberanej chuti v Auparku

Výstava, ktorú by ste nemali navštíviť namiesto obedovej prestávky. Budete možno hladní ešte viac. Verne naaranžované jedlá na klobúkoch prezentuje výstava izraelského umelca Maora Zabara. Neverili by ste, ale táto neobyčajná extravagancia má dokonca aj svojich zákazníkov. Maor Zabar, ako priekopník umeleckej tvorby, skĺbil módu, jedlo a noblesu a pripravil pre všetkých nepriateľov módnych konvencií sviatočné menu.

Čítajte viac TU.

Sobota / Aupark / od 10:00 / Vstup voľný

Nedeľa / Bibiana dom umenia pre deti / 16:00

Nedeľa po modrej: Diera v pamäti

Naša pamäť je ako veľký sklad množstva obyčajných aj neobyčajných vecí. Niečo z nej vypadne, niečo zapadne a niečo zostane navždy. Aké spomienky a príbehy vo vás prebudia predmety na výstave a ako sa zapĺňajú diery v pamäti celého ľudstva vám pomôže pochopiť výstava Uchovávanie sveta.

Nedeľa / Slovenská národná galéria / 15:00 – 17:00 / Vstupné 4 eurá (rodina)

Filmový kvíz Petra Konečného vol.13

Máte radi filmy, radi sa o nich rozprávate a ešte radšej súťažíte? Potom je obľúbený filmový kvíz v Dunaji s množstvom zaujímavých ukážok, otázok a netradičných kinematografických disciplín presne pre vás.

Viac informácií TU.

Nedeľa / KC Dunaj / 18:00

Vegánska večera

Ak vás láka vegánska kuchyňa, tak sa vďaka komunitnej akcii môžete zapojiť a pochutnať si na dobrom jedle s dobrými ľuďmi už opäť túto nedeľu. Postup je jednoduchý: navarte vegánske jedlo, prineste ho a zdieľajte s ostatnými.

Viac o akcii sa dozviete TU.

Nedeľa / 18:00 / A4 – priestor súčasnej kultúry / Vstup voľný

Charleyho teta

Jemne frivolná komédia plná prekvapivých situácií a nečakaných zvratov. V hlavnej úlohe s Ľubošom Kostelným. Spoľahlivá záruka kvalitnej a inteligentnej diváckej zábavy. Lístky nájdete TU.

Nedeľa / Divadlo Nová scéna / 18:00 / Vstupné 9 – 16 eur

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM