Nina Táborská Rôzne

Čo vás čaká v hlavnom meste tento víkend: Program ako stvorený na upršané a zamračené počasie

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni. Pozrite sa, čo vás čaká.

Ilustračný obrázok k článku Čo vás čaká v hlavnom meste tento víkend: Program ako stvorený na upršané a zamračené počasie
Zdroj: Dnes24.sk

Jarná burza detských vecí

Veci môžete predávať na vami zvolenom mieste a za vlastné ceny. Organizátori však doporučujú nadstaviť susedské ceny. Nájdete tu detské oblečenie, kojenecké potreby, športové potreby, hračky, knižky, tašky a pomôcky do školy, ručne vyrobené výrobky pre deti ( čapičky, hračky, čelenky ).

Aktuálne ešte stále prebieha zbierka detského oblečenia a potrieb, ktoré budú odovzdané do nemocnice DFNsP Kramáre – ( ZŠ Riazanská – vstup zozadu LETNÁ ul. )

Sobota / 10:00 – 12:00 / v areáli ŠKOLAK KLUBU Bratislava / Vstup voľný

Veselá ZOO

Sobota má byť v Bratislave chladná a upršaná. Návšteva ZOO preto asi nebude najlepším nápadom. V zážitkovom centre Atlantis Center majú pre vás náhradu, sobota sa bude totižto niesť v znamení veselej ZOO. Každý bude mať možnosť vytvoriť a odniesť si svoje vlastné zvieratko.

Sobota / 10:00 / Atlantis Science Center

Rádio TLIS naživo

Ak patríte k nadšencom alternatívnej hudby poteší vás rádio TLIS, pôsobiace v Mlynskej doline a asociácia združení pre súčasnú kultúru – A4, ktorí si na sobotu pre vás pripravili vysielanie rádia „live“ z priestorov A4.

Rádio TLIS predstaví tradičnú podprahovú hudobnú výchovu.

Sobota / 20:00 / A4 – priestor súčasnej kultúry / vstupné dobrovoľné

Rodinná omaľovánka

V nedeľu sa bude v multifunkčnom priestore TUTO v Starej tržnici pilne pracovať na Rodinnej omaľovánke. Ide o spoločné tvorivé dielne rodičov s deťmi. Z rôznych tvárnych materiálov, napríklad z plastelíny, budete môcť vytvoriť obľúbené zvieratká.

Nedeľa / 16:00 / TUTO / Vstup 3 eurá

Turban Quiz S2E5: Narodeniny!

Zmerajte si svoje vedomosti v Turban kvíze už túto nedeľu. Jakub Lužina a Matej Moško budú okrem múdrosti v troch kolách hodnotiť aj humor súťažiacich v štvorčlenných tímoch. Vo vedomostnom kvíze vyhráva víťazný tím právo nosiť zlatý turban.

Nedeľa / 20:00 / Gorila.sk Urban Space / Vstupné: 2 eurá pre súťažiacich

Sluha dvoch šéfov

V nedeľu večer sa vám v najznámejšej Goldoniho hre Sluha dvoch pánov a najväčšom divadelnom hite súčasnej Európy predstaví hneď niekoľko obľúbených slovenských hercov. Drzé a zábavné spracovanie, kolotoč vtipných zámien, komediálnych prekvapení a humorných scén.

Na to všetko sa pripravte, ak sa rozhodnete pozrieť si príbeh dôverčivého Francisa Henshalla, ktorý sa dostane do služieb dvoch pánov: Roscoa Crabba a miestneho gangstra Stanleyho Stubbersa. Zo všetkých síl sa snaží zabrániť ich stretnutiu, aby sa nedozvedeli, že pracuje pre oboch z nich. K tomu sa pridá zaujímavá zápletka a … ako to celé dopadne sa môžete dozvedieť už túto nedeľu.

Nedeľa / 17:00 / Nová scéna / 12–15 eur

Udeľovanie cien Radio Head Awards 2014

V bratislavskej Starej tržnici sa budú odovzdávať prestížne hudobné ocenenia Rádia_FM za rok 2014, známe aj ako Radio_Head Awards. Pôjde tak už o celkovo siedmy ročník tzv. Rádiohláv. V nedeľu 15. marca bude hostí večerom sprevádzať Martin Staňo z Rána na eFeMku, dianie v zákulisí opäť zmapujú Tomáš Hudák a Juraj „Šoko“ Tabaček z Od veci_FM.

Udeľovanie cien bude už po druhýkrát spojené s Radio_Head Awards festivalom, ktorý začína už v piatok. Viac sa dočítate tu: Radio_Head Awards je už za dverami. Prestížne hudobné ocenenia budú onedlho poznať svojich majiteľov

Nedeľa / 19:00 / Stará tržnica

Tento víkend máte možnosť zájsť aj na stále prebiehajúcu výstavu v bratislavskej Inchebe alebo si vychutnať francúzsky film na festivale Créme de la créme.

Máte radi adrenalín a rýchle stroje? V bratislavskej Inchebe vás čakajú exkluzívne motorky a lode

Créme de la créme – Týždeň francúzskeho filmu štartuje už dnes. Prinesie 111 zaujímavých projekcií

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM