Rôzne

Čo so psíkom počas dovolenky? Pomôže vám mapa psích hotelov

Vybrali ste si dovolenku pri mori a váš štvornohý miláčik nemôže cestovať s vami? Ubytujte ho v niektorom zo psích hotelov.

Ilustračný obrázok k článku Čo so psíkom počas dovolenky? Pomôže vám mapa psích hotelov
7
Galéria

Dovolenková sezóna štartuje. Mnohí už máme nakúpené zájazdy do tropických krajín, kde si po celoročnej makačke v práci konečne oddýchneme. Stačí si len zbaliť plavky a vyraziť. Pre psičkára to však nie je také jednoduché.

Psí hotel

Kto môže, ubytuje svojho chlpáča u rodičov či známych. Ak takúto možnosť nemáte, nezúfajte. Pre vás sú tu psie hotely!

Vďaka týmto hotelom si môžete naplno užiť dovolenku aj na druhom konci sveta a zároveň mať istotu, že váš psík bude v dobrých rukách. O vášho psíka sa postarajú aj počas toho, ako ste v práci a niektoré psie hotely vám ho dokonca počas dňa vyvenčia, ak to kvôli pracovným povinnostiam nestíhate vy. Niektorí dokonca ponúkajú dopravu psíka ráno do psej škôlky či hotela a poobede naspäť domov, aby ste ušetrili svoj čas.

Ako vyzerá bežný deň v psom hoteli či škôlke? Psík sa celý deň hrá, behá, papá, behá, hrá a niekde medzi tým, ak mu kamaráti a aktivity dovolia, si aj zdriemne. No ale ktorý psík by v spoločnosti vrtiacich sa chvostíkov chcel spať, všakže!

Ak sa vám myšlienka „opatrovania“ chlpáča zapáčila, stačí si kliknúť na šikovnú mapu, na ktorej nájdete zoznam psích hotelov a škôlok. A potom si stačí už len vybrať a hor sa na dovolenku!

Psie hotely a škôlky
7
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM