Anabela Mikušiaková Kultúra

Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa

Premýšľate nad tým, ako si spríjemniť voľný večer po práci? Bratislava ponúka rôznorodý program aj na tento týždeň, inšpirujte sa naším prehľadom.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa
Zdroj: TASR

Ingmar Bergman: Fanny a Alexander

Veľká rodinná sága nazeraná očami dvoch detských hrdinov – brata a sestry. Plejáda farebných, sociálne, generačne a názorovo rozmanitých postáv je šťavnatým, sýtym orlojom prežitých osudov ľudí, ktorí sa nevzdávajú, lebo sú si blízki.

Utorok / Nová budova SND / 17:00 / 5 eur | 9 eur | 14 eur | 17 eur

Film: Agáva

Za dverami sa už nenápadne hlási Víťazný február, ktorý vymazal z dejín takmer celú jednu vrstvu slovenskej inteligencie. Viac sa dozviete TU

Utorok / Kino Lumière / 20:30

Pravda / Týždeň komédie

Čo je lepšie? Zatajiť ju alebo ju povedať? Dva páry, štyri nevery, jedna pravda. Komédia najhrávanejšieho francúzskeho dramatika v súčasnosti. Podľa kritík si Florian Zeller od svojich predchodcov, klasikov francúzskeho bulváru, osvojil zmysel pre rytmus a situácie, silu a údernosť replík.

Streda / Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava / 19:00 / Vstupné: 10–12 eur

CONECO – RACIOENERGIA / VODA

Veľtrhy CONECO – RACIOENERGIA – VODA každoročne prinášajú nové trendy v stavebníctve i v architektúre. Pod jednou strechou nájdete všetko potrebné pre stavbu a rekonštrukciu – od stavebných materiálov, cez okná, dvere, strechy, podlahy, klimatizácie, elektroinštalácie, sauny, vírivky, garážové brány až po zariadenie do záhrady.

Streda / Incheba Expo Aréna/ 9.00–18.00 / Vstupné: 6 eur, zľavnený vstup: 4 eurá

KORBEN DALLAS + HOSTIA

Korben Dallas sa do Ateliéru Babylon vracajú po viac ako roku so svojim štandardným rockovým programom. Ku kapele sa po kratšej prestávke pripojí aj jej pravidelný hosť, gitarista Ľubo Petruška z Chiki liki tu-a.

Štvrtok / Ateliér Babylon / 20:00/ Vstupné: státie 15 eur, sedenie (balkón): 20 eur

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM