Adriana Banásová Kultúra

Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň? Pozrite si našu ponuku podujatí

Začal sa nám opäť ďalší týždeň a s ním k vám prichádza aj ponuka podujatí. Pozrite si, kam sa oplatí po škole či práci zájsť.

Ilustračný obrázok k článku Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň? Pozrite si našu ponuku podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

Filmový múdry pondelok

Múdry pondelok je vedomostný kvíz, ktorý uvádza Ludwig Bagin. K filmom sme pre tentokrát pridali aj otázky zo sveta televíznej tvorby a možno príde aj special guest. Príďte si otestovať vedomosti zo sveta kinematografie.

pondelok – 28.9./ Nu Spirit Club/ 19:00

Cestovateľské kino: Island

Zem ohňa a ľadu, kde cítiť silu prírody, elfov a škriatkov. Vydajte sa na magický ostrov Island a objavte najbohatšiu kultúrnu scénu pod polárnym kruhom. Komentované premietanie pre všetkých, ktorým cudzina nie je cudzia, bude uvádzať Eva Rosíková.

utorok – 29.9./ KC Dunaj/ 20:00

Havranovo: Richard Sulík a Juraj Mesík diskutujú čo s utečencami.

Ako pomôcť tým, čo sú tu a zabezpečiť, aby neprišli noví? Koľko utečencov dokáže Európa príjať a čo musíme urobiť, aby ľudia mohli žiť vo vlastných krajinách. O príčinach krízy, blížiacej sa zime a morálnych dilemách budú diskutovať: Richard Sulík (SaS) a Juraj Mesik.

streda – 30.9./ Nu Spirit Club/20:00

Komorný koncert – Pierre Amoyal, Pavel Gililov

Obidvaja interpreti patria k špičke vo svojom odbore. Pavel Gililov je aj pre festivalové publikum dôverne známym hosťom. Významný huslista súčasnosti Pierre Amoyal rozozvučí na BHS jeden z najslávnejších nástrojov Kochansky Stradivarius z roku 1717. Zaznejú sonáty Leoša Janáčka, Francisa Poulenca a Césara Francka.

*štvrtok – 1.10./ Slovenská filharmónia/ 19:30 *

Bratislava Yoga days 2015

Úvodný ročník festivalu jogy v Bratislave štartuje už tento piatok. Prvý októbrový víkend sa bude niesť v znamení pohybu v Pisztoryho paláci. Príďte si vyskúšať, ktorý druh jogy vám sedí najviac počas troch dní plných pohybu a hudby.

piatok (2.10.) až nedeľa (4.10.) / Pisztoryho palác

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM