Nina Táborská Rôzne

Prehľad podujatí v hlavnom meste: Čo čaká Bratislavčanov tento týždeň?

Chcete po práci alebo po škole zažiť niečo zaujímavé? Možno vás osloví niektoré z týchto podujatí. Pozrite si prehľad toho najzaujímavejšieho, čo vás v hlavnom meste čaká už oddnes.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad podujatí v hlavnom meste: Čo čaká Bratislavčanov tento týždeň?
Zdroj: TASR

Cestovateľské BUBO premietanie

Vietnam, Laos, Kambodža. Už ste ich niekedy navštívili? Teraz môžete aspoň prostredníctvom zaujímavého premietania. Exotickými krajinami, ktoré v priebehu 19. a 20. storočia spájalo Francúzsko, americká vojna a po nej komunizmus vás prevedie Katrin Abou Naboutová.

26.1. / 18:30 / Rivers club

Bratislová 11: Zničia kontajnery Bratislavu?

Diskusnú reláciu „Bratislová“ asi netreba špeciálne predstavovať. Ak ste o nej náhodou nepočuli, možno vás zaujmé práve prvá v tomto roku, ktorá sa bude predovšetkým týkať ostrosledovanej témy – Kontajnerov na Šafárikovom námestí.

Viac o téme sa dočítate tu: Poslalo Staré Mesto projekt Šafko do zabudnutia? Prevádzky dnes zatvorili

28.1. / 19:00 / Dunaj˜

Bicyklová kvapka krvi

Tekutina, ktorá zachraňuje životy. Impact Hub sa premení už túto stredu na transfúznu stanicu. Koná sa tu totiž dobročinná akcia na podporu darovania krvi, organizovaná občianskym združením Pedál v spolupráci s Národnou transfúznou stanicou. Akcia však nebude len o darovaní krvi, ale bude ju sprevádzať aj bohatý program. Napríklad diskusia moderovaná Štefanom Hríbom.

29.1 / 07:50 / Impact Hub

Danubius Gastro

Známy veľtrh Danubius Gastro sa už tradične bude konať v bratislavskej Inchebe. Jej priestory na prehliadku gastronomických trendov, nových i exotických potravín aj tradičných jedál. Ak vás zaujímajú kuchárske, pekárske alebo cukrárske postupy, chcete získať inšpiráciu na valentínsky dezert alebo potrebujete nové vybavenia do vašej reštaurácie, potom by ste na veľtrhu nemali chýbať.

Viac sa dočítate tu: Víno, jedlo, exotika: Na prestížnom veľtrhu gastronómie zistíte, ako ide láska cez žalúdok

29.1. – 1.2. / 09:00 / Incheba

ITF Slovakiatour 2015

Cestovanie, turistika, príroda, zdravý životný štýl, leňošenie pri mori, to všetko nájdete už tento týždeň na výstavisku Incheba. Ak hľadáte nové miesto, ktoré by ste radi navštívili, na tomto podujatí inšpiráciu určite nájdete. Okrem toho v rámci ITF Slovakiatour bude prebiehať tiež výstavy Poľovníctvo a oddych a 7. ročník výstavy Wellness a Fitness.

Viac sa dočítate tu: Neviete kam ísť na dovolenku? Najväčší veľtrh cestovného ruchu je potom pre vás ako stvorený

30.1. – 1.2. / 09:00 / Incheba

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM